Oriol Puigmal 2n de Juvenils i Arnau Roca, 3r en Absolut

Aquest any s’ha recuperat la celebració de les prestigioses 24 Hores de Tennis Taula de Cassà de la Selva, i el CTT Olot – Ammerländer hi va jugar un paper extraordinari. Així els jugadors de l’ entitat olotina Oriol Puigmal i Arnau Roca van aconseguir pujar al podi. El primer ho va fer com a segon classificat en la categoria juvenil i el Roca en el tercer lloc de la categoria absoluta.

En la fotografia els dos palistes olotins amb els seus corresponents trofeus. Bon inici de temporada, una temporada plena de reptes per a tota la família del CTTO.

arnau-oriol-24h-cassa-16

EL CTT OLOT – AMMERLÄNDER DE PRIMERA NACIONAL AL GRUP BASC

Al club olotí li tocarà lluitar per l’ascens a Divisió d’ Honor en el grup 2 de Primera Nacional, l’anomena’t grup basc. Ho farà junt amb altres 5 clubs catalans, el TT Tramuntana, Vic TT, TT  Torelló, CTT Els Amics de Terrassa i el CTT Vilafranca. Junt als sis equips catalans, un desplaçament a Las Palmas de Gran Canària per enfrontar-se a Club Firgong, i doble desplaçament al País Basc. En una jornada per enfrontar-se al Oberena de Pamplona i al CTM Basauri, i en una altra ocasió triple desplaçament per jugar davant el Errenteria TM, el Fortuna de Sant Sebastià i el Irun Leka Enea. Grup complicat i costós econòmicament parlant. Per sort els altres equips catalans son geogràficament propers, excepte el Vilafranca del Penedés.

Per afrontar el repte d’ intentar assolir l’ ascens a Divisió d’ Honor, el CTTO podrà presentar en els propers dies, el seu fitxatge estrella per la temporada. Un jugador de primer nivell, que reforçarà i molt la plantilla del primer equip, juntament als Gallego, Uribarri, Roca i Panareda.

Feu un comentari