El CTT Olot – Ammerländer fitxa a Jordi Piella, jugador de primer nivell

El CTT Olot es fa amb els serveis de Jordi Piella, jugador de primer nivell, per intentar assolir l’ascens a Divisió d’ Honor, màxim objectiu del club per aquesta temporada. Piella va néixer a Tona el 12-03-81. Es va formar en el TT Tona i ja va destacar en edat infantil i juvenil, assolint el Campionat d’ Espanya en les dues categories. En els anys 1997 i 1998 va participar en el Campionat d’ Europa juvenil. Ha estat campió de Catalunya sènior individual tres anys consecutius al 2003, 2004 i 2005, de dobles els anys 1999,2000,2001,2007 i 2009 i dobles mixtes el 1997. També ha aconseguit el Campionat català per equips, el 1998 amb el CTT Bagà i el 2000 amb el CER L’Escala. La seva trajectòria el va portar a militar a més del seu club de formació, a l’Orfeó Gracienc, l’Epic de Terrassa, el Bagà, el Centre Esportiu i Recreatiu l’Escala, el Tramuntana de Figueres i el CTT Torelló. Ha estat durant moltes temporades jugador de Superdivisió amb el CER L’Escala. El jugador serà presentat als mitjans el proper dia 24 de setembre al matí.

JORDI PIELLA S’ESTRENA COM A JUGADOR DEL CTT OLOT AL OPEN INTERNACIONAL DE VIC

El nou jugador olotí va participar junt amb qui serà el seu jove company d’equip, Arnau Roca, en el prestigiós Open Internacional de Vic. Els dos es varen classificar pel quadre final. Arnau després de quedar primer de grup i guanyar a Pau Nolis, contrastat jugador català. Piella es va classificar com a segon de grup al perdre amb Carlos Vedriel, jugador de Superdivisió. Després de guanyar el seu oponent a 1/16, en l’enfrontament de 1/8 cap dels dos jugadors varen poder superar els seus oponents. Roca perdia amb el portuguès Diogo Martins i Piella amb Alejandro Calvo, els dos jugadors de Superdivisió. El gunyador del Open va ser el jugador internacional Marc Durán.

En el Open Català de Vic hi van participar Oriol Puigmal i Víctor Flores, amb una bona actuació. Puigmal va quedar primer de grup i Flores va passar al quadre com a segon. Els dos però no van poder superar la ronda dels 1/8.

Feu un comentari