Començament de lligues amb diferents sabors

El partit de la Jornada el va protagonitzar l’equip de Preferent provincial al guanyar a la difícil pista del CTT Albera de La Jonquera per 2-4. L’equip olotí es va mostrar seriós i competitiu, a més de molt homogeni, doncs varen puntuar els tres jugadors. Toledo aconseguia 2 punts i Colomer i Nogué 1 cadascun. Per tant, bon inici en aquesta competició. L’altre victòria es va aconseguir a Segona Nacional, on junt a Panareda, es varen alinear Gallego i Roca, donat que el primer equip descansava en aquesta primera jornada, el que va fer que s’emportessin un clar triomf per 0-6 de la pista del CTT Ripollet.

En el costat de les derrotes, a Tercera Nacional i en el seu debut com a local, el CTT Olot – Ammerländer, va sucumbir davant el CTT Cardedeu, en un partit que els olotins varen començar guanyant per 2-0, per a continuació no ser capaços de fer un sol punt més. Va semblar que l’equip arribava a la competició una mica faltat de rodatge. Jugaren, Puigmal (1), Tor (1) i Pons. A Segona provincial, on aquesta temporada l’equip es veurà recolzat per Jaume Borràs, que a més farà tasques d’ entrenador amb aquest equip, no va poder guanyar a la pista del CTT Ripoll, perdent per 4-2. A l’esmentat Borràs l’acompanyaren en aquesta ocasió, Casals i Admetlla.

Per últim, esmentar que el desitjat debut del equip de Primera Nacional del CTT Olot – Ammerländer, serà aquest proper dissabte a Figueres, davant el TT Tramuntana, amb la participació en aquest encontre del flamant fitxatge Jordi Piella, junt a Oscar Gallego i Arnau Roca. Molta sort en aquesta il·lusionant temporada!!

Feu un comentari