Debut amb victòria en el derbi de PDM contra el TT Tramuntana

El primer equip del CTT Olot – Ammerländer debuta amb una treballada victòria 3-4, a la pista del TT Tramuntana, en el derbi gironí de la categoria. Partit molt difícil el que va tira endavant el club olotí, davant un Tramuntana que compta a les seves files amb un ex jugador de Superdivisió, Ferran Brugada, que va aconseguir 2 punts pels figuerencs, malgrat no es va enfrontar a Jordi Piella. Aquest jugador va demostrar la seva vàlua, aportant dos punts amb un joc senzill i molt pràctic. Gallego aconseguia el tercer punt, i el partit es resoldria en els dobles.

La parella Piella-Gallego va aconseguir el punt decisiu. Sempre costa el primer partit, i a més que els empordanesos ja havien jugat i guanyat en la primera jornada, en la que els olotins descansaven. Diferents afeccionats olotins desplaçats a Figueres comentaven que l’equip es molt solvent, i que l’ incorporació de Piella el fa un equip molt difícil de batre.

Ara pendents del proper diumenge 16, a les 11 del matí per veure el debut a casa davant els donostiarres del CD Fortuna.

PLE DE VICTÒRIES EN CATEGORIES NACIONALS

Jornada rodona pels equips de categoria Nacional, amb victòries també dels de Segona i Tercera. A Segona a casa davant el Calella, es varen imposar per 4-2, amb dos punts de Panareda, i un de Flores i S.Bahí. Els de Tercera, en un disputat partit a domicili, davant el TT Vic, on van necessitar anar al doble per acabar-se imposant per 3-4. Bon partit de tot l’equip format per Coba, Tor (2’5) i Pons (1’5).

ELS DE PREFERENT COMENCEN FORTS

Dos partits, dos victòries. Així han començat els de Preferent la temporada, amb moltes ganes i amb molta solvència. En aquesta ocasió la víctima va ser el CTT Palafrugell que es va veure superat per 1-5, per l’equip del CTTO que va alinear, Toledo (1), Puigmal (2) i Nogué (2).

En canvi els de Segona provincial no s’ han pogut estrenar, però si segueixen amb el joc demostrat aquest divendres, aviat arribaran les victòries. Davant el Vilablareix “A”, que va guanyar 2-4, es van alinear J.Bahí, Borràs (2) i Jiménez.

NODRIDA PARTICIPACIO AL HORITZO 1ª FASE

Amb Esteve Homs com a entrenador, una bona munió de palistes olotins es varen desplaçar a Bàscara el passat dissabte, pe prendre part en la 1ª fase del Torneig Horitzó d’ aquesta temporada. Fins a 10 jugadors del CTTO hi prengueren part amb diferent sort. Així, Tomàs Gras, Pau Portils, Andreu Bravo, Aurò Vernet, Aleix Melero i Blai Llagostera van passar al quadre final, on quedaren eliminats en la primera ronda. Marc Bonifacio, que es va topar amb un grup difícil, Joan Josep Font, Roman Natyna i Mario Calim, no varen aconseguir fer-se un lloc al quadre final. Homs expressava la seva satisfacció, pel joc desenvolupat i la seriositat demostrada a la taula per tots els jugadors sense excepció.

Feu un comentari