Victòria còmode en el debut a casa de l’equip de PDM

L’estrena del equip de Primera Nacional a casa va ser del tot còmoda, davant un CD Fortuna de Sant Sebastià, que solament va plantejar alguna dificultat en els dos encontres que va disputar el rus Emilianov. De totes maneres tant Roca, en un partit que va fer gaudir de valent el públic local, com Gallego es varen imposar. Debut plàcid de Piella, davant un rival que patirà per mantenir la categoria. El resultat final de 6-0 parla per sí sol.

L’EQUIP DE PREFERENT, TRES DE TRES!!!

Bon inici de lliga de l’equip de Preferent, que de moment compta els partits per victòries. En aquesta ocasió per 2-4 a casa contra el CTT Vilablareix Mimnra, on Colomer no va poder puntuar i Toledo i Nogué, amb dos punts cadascú, varen decantar el resultat pels olotins.

Sort diversa dels altres tres equips. Així el de Segona Nacional en el desplaçament a Sallent, van tornar de buit, al perdre per 4-2. Panareda i Sergi Bahí varen aconseguir els punts pel CTT Olot – Ammerländer. Flores no va aconseguir puntuar malgrat desplegar un bon joc.

A Tercera Nacional, 5-1 davant el CTT Camprodon que tampoc va oposar massa resistència. Molt bons partits de Puigmal, que va demostrar un gran nivell i va aconseguir dos punts. Solvència de Tor que també es va endur els dos enfrontaments. I va rematar el resultat, Pons amb un punt.

A Segona provincial, la victòria es fa pregar. Dos punts de Borràs, va ser l’únic bagatge en el desplaçament a Vilablareix, on es va perdre per 4-2. L’equip el completaren Bonada i Florin, que va demostrar un bon nivell.

Feu un comentari