Caldrà plantejar-se un doble objectiu?

L’equip de Segona Nacional es posa líder i planteja al Club si caldrà anar a intentar un doble ascens. S’ha disparat el debat. Per una banda els que diuen que cal anar partit a partit, en termes futbolístics molt guardiolà, i altres que pensen que l’equip realment tindrà possibilitats d’assolir una de les tres primeres places. La realitat ens diu que solament s’han disputat 6 jornades de 22, i per tant, amb menys d’un terç de la lliga jugat, es prematur afinar qualsevol pronòstic. La veritat, però constata que el jugador franquícia en aquesta categoria, Xavi Panareda, està en molt bona forma i solament ha perdut un enfrontament en el que es porta disputat fins ara. I també es cert que els joves jugadors Flores i Bahí, estan amb estadístiques del 50% i 42% de victòries aconseguides. L’equip a més es complementa amb l’aportació puntual d’Adrià Pommier, jugador més bregat que els dos anteriors, però que solament podrà participar en determinats moments al estar disputant la lliga francesa.  Com hem dit, debat obert, i solament el transcórrer de les jornades ens permetrà anar veient l’objectiu final.

QUATRE DE QUATRE AQUESTA JORNADA

El CTT Olot-Ammerländer aconsegueix el ple aquest passat cap de setmana. Començava divendres a Cassà amb el partit de Preferent provincial, on s’aconseguí un contundent 0-6. Els protagonistes Toledo, Nogué i Colomer.

El dissabte, triple enfrontament a la sala del Pavelló Municipal amb partits de les tres lligues Nacionals i tres victòries, amb una sala plena d’espectadors que varen gaudir de valent del joc dels palistes olotins. A Primera 5-1 davant CTT Vilafranca (Piella,2,Gallego,2 i Uribarri,1). Destacada victòria dels de Segona davant el TT Tona per 5-1 (Panareda,2, Flores, 2 i Bahí,1). El partit més igualat el de Tercera davant el CTT Ripoll, on es va anar al doble per acabar amb un molt meritori 4-3 (Pons, 0’5, Puigmal, 1 i Tor, 2’5).

Feu un comentari