El CTT Olot – Ammerländer classifica tres jugadors per l’Estatal en el Zonal de Reus

Durant el llarg cap de setmana, a la ciutat tarragonina de Reus, s’ha celebrat el Torneo Zonal amb la participació de més de 500 palistes de Catalunya, Aragó, Balears i Navarra. El club olotí hi va participar amb un total de 8 jugadors, en 5 categories diferents, i aconseguí la classificació directa pel Torneo Estatal de tres jugadors que quedaren entre els millors vuit participants en les seves respectives categories.

El millor classificat del club va ser Jon Uribarri en la categoria de Veterans +40 en que aconseguia una meritòria cinquena posició, després d’un molt bon torneig. Cal dir que marxava de Reus amb una sola derrota, en l’aparellament de quarts de final, el que el relegava a jugar pels llocs del 5è al 8è. Una vertadera llàstima, doncs creiem que era mereixedor de podi.

El sènior Xavi Panareda, també amb una gran actuació, aconseguia igualment el passaport per l’Estatal amb una meritòria setena plaça final. La clau en el seu cas, el partit de 1/8 en que s’imposà a Oriol Mir del CTT Borges en el cinquè set per 13-11, el que el deixava ja dins els vuit millors i per tant classificat.

El tercer jugador amb participació assegurada al Estatal, era el juvenil Adrià Pommier, recent fitxatge del club. Després d’ una fase de grups immaculada amb quatre victòries de quatre, l’ alta participació en aquesta categoria amb 101 jugadors, obligava a passar una prèvia que sempre pot representar un entrebanc. No va ser així i Adrià es va mostrar ferm fins a 1/4 en que va caure davant Fradera del Calella. Al final setena posició, essent una bona estrena amb el conjunt olotí.

La resta de participants del CTT Olot-Ammerländer, van jugar un bon torneig, passant tots ells la fase de grups amb solvència. Després al quadre final, diferent sort. Oriol Puigmal a la categoria juvenil quedava eliminat a la prèvia. Víctor Flores a Sub23 i Tomàs Gras a Aleví ho feien a 1/16. Sergi Bahí a infantils i Arnau Roca a juvenils ho feien a 1/8. Roca amb mala sort, donat que en aquesta ronda s’enfrontà al campió Joan Masip, essent l’únic jugador en tot el campionat, que aconseguia guanyar-li un set. Una tretzena posició final l’obligarà a anar al Sub Estatal si vol intentar aconseguir participar al Estatal. En canvi Bahí, derrotat en la mateixa ronda, va acabar en una meritòria desena posició final i quedarà com a reserva, i a lo millor s’estalvia anar al Sub Estatal.

L’entrenador Oscar Gallego, després de tres maratonianes jornades de competició, es mostrava satisfet en línees generals, donat que la majoria de jugadors van mostrar un gran nivell.

Feu un comentari