Debut de l’equip d’edats d’èlit

El passat dissabte dia 26 de novembre, a les instal·lacions del CTT Olot – Ammerländer, es va jugar la primera jornada, que es juga per concentració, de la lliga d’edats èlit provincial, amb la participació del club local juntament amb Vilablareix, Bàscara, L’Escala i Cassà. Els olotins debutaren amb una victòria davant el Bàscara per 4-2 i una ajustada derrota 3-4 davant el Cassà, partit que es va decidir en doble. L’equip es va mostrar amb moltes ganes de competir i amb els nervis propis del debut. En moments van practicar un bon tennis taula i van fer gaudir el públic assistent.

Els protagonistes d’ aquesta primera jornada van ser Aurò Vernet, Pau Portils, Marc Bonifacio i Tomàs Gras.

Èlit d'edats - Novembre 2016

EL PRIMERA NACIONAL CONTINUA SENSE CONÈIXER LA DERROTA

Difícil desplaçament a Vic on esperava un equip sempre molt competitiu. L’equip del CTT Olot – Ammerländer es va mostrar molt seriòs en el seu joc i es va endur una merescuda victòria per 1-5, amb punts de Gallego (2), Piella (2) i Roca (1). Aquest diumenge al Pavelló olotí, ens visita el Marpex Errenteria que únicament ha perdut un partit i es presenta com un equip que presentarà moltes dificultats al quadre olotí. Per tant a l’aficionat li tocarà estar de nou al costat del equip.

BALANÇ DE DUES VICTÒRIES I DUES DERROTES DE LA RESTA D’EQUIPS

Victòries a Tercera Nacional a domicili davant el Bàscara per un clar 1-5 amb punts de Puigmal (1), Coba (2) i Pons (2). Els de Preferent continuen forts i solament se’ls ha escapat un partit. Segueixen en segona posició de la classificació i estan fent un gran campionat. En aquesta ocasió s’imposaren a Torroella per 2-4. Jugaren Nogué (1), Colomer (2) i Toledo (1).

Les derrotes vingueren a Segona Nacional a La Garriga per 4-2, en un partit que s’aconseguí empatar a 2 amb dues victòries consecutives, però que no es va poder tancar. Jugaren Flores (1), Panareda (1) i Bahí. I a Segona provincial a casa davant el Tramuntana per 2-4. Jugaren Borràs (2), Florin i Jiménez.

Feu un comentari