Victòria treballada davant el líder de PDM, l’Irun Leka Enea

Van ser necessàries quatre hores de tennis taula de gran nivell i de patiment per doblegar els bascos del Irún Leka Enea, que es presentaven líders. Malgrat que en aquesta lliga, en que hi ha dobles i triples desplaçaments, pot ser enganyosa la classificació en un determinat moment, la realitat es que els d’Irún son, juntament amb el Tramuntana, Olot i Errenteria, els clars favorits a ocupar les primeres places per assolir l’ascens a Divisió d’Honor.

Victòria treballada i amb patiment, donat que després d’avançar-se en el marcador per 2-1, els olotins veien com en els dos següents partits perdien, primer Jordi Piella i després Oscar Gallego, en una casuística que creiem que es donarà poques vegades al llarg de la competició.
Amb un inquietant 2-3 al marcador, li tocava el torn a Arnau Roca que havia perdut el primer enfrontament per 3-2, després d’anar guanyant per 2-0, i que per tant no saltava a la pista amb la moral massa alta. I més difícil se li posava al perdre el primer set per 11-9 tot i haver jugat molt bé. Després de guanyar el segon set, el tercer esdevenia clau i va caure del costat de Roca per 16-14 !! Més patiment impossible. En el quart també s’imposava per 11-7 portant el deliri a la poblada afició olotina que gaudia de valent amb el que estava veient. Amb un punt aconseguit per cadascún dels tres jugadors, s’anava al doble per veure qui s’emportava la victòria. La parella Gallego-Piella no va donar opció al rival i s’imposava per 3-0.

El CTT Olot – Ammerländer es manté imbatut amb quatre de quatre. Solament el Marpex Beraun Errenteria està també imbatut però ha jugat un partit menys. Proper rival el CTT Vilafranca. La cita amb el tennis taula d’alta volada, el proper dissabte 19/11 a les 16:30 h al Pavelló Pla de Llacs d’Olot, en el que hi haurà triple partit!.

Vols saber quins són els propers partits? Apreta aquí!

Importants victòries a 2ª i 3ª Nacional i l’equip de 2ª Provincial s’estrena

TDM - CTT Parets - 2016

Cap de setmana bo pels altres dos equips de Nacional, amb doble enfrontament amb el TT Parets. A Segona Nacional a domicili amb una victòria per 2-4 que manté els CTTO en la segona posició. La solvència de Xavi Panareda a la categoria està donant ales als demés jugadors que l’acompanyen. En aquesta ocasió als seus dos punts, s’hi sumaren els dos de Adrià Pommier amb un bon tennis taula. Víctor Flores, que va jugar bé, no va aconseguir puntuar.

A Tercera, la victòria va ser més treballada (4-3). Dani Pons va fer un molt bon partit aconseguint 2’5 punts. Edu Coba apuntalava el resultat amb un punt, i oriol Puigmal en el doble jugat amb Pons aconseguia el 0’5 que faltava.

A Provincial, es creuaven les dinàmiques, així els de Preferent que no coneixien la derrota no varen poder imposar-se al AVAP, on van caure per 4-2. Jugaren Nogué (1), colomer i Toledo (1). En canvi els de Segona Provincial, s’estrenaven a la posta del Campllong guanyant per 2-4. Jugaren Borràs (2), Jaume Bahí i Casals (2).

Espai “La Banqueta” d’Olot Televisió

Feu un comentari