El CTT Olot – Ammerländer aleví es queda a un pas dels Campionats de Catalunya

El passat dissabte a les instal·lacions del CTT Calella es van dur a terme les prèvies classificatòries pels Campionats de Catalunya per edats, per aquells equips que no estan directament classificats per rànquing. L’equip aleví del CTT Olot – Ammerländer, hi va participar amb els jugadors Roman Natyna, Joan Josep Font i Pau Puigdemont, sota les ordres del entrenador Xavi Panareda. Enquadrats en un grup de cinc equips, on es classificaven dos, els olotins van tenir la classificació a les seves mans en l’enfrontament davant el Sant Cugat, però al final es va escapar el partit i amb ell tota possibilitat de classificar-se. Bon joc i bona experiència la que van poder gaudir aquests joves palistes, en un ambient de molt bon tennis taula. Caldrà seguir treballant.

Feu un comentari