Pòquer de victòries i debut d’Oriol Puigmal a Primera Nacional

Cap de setmana amb pòquer de victòries i amb un debut a Primera Nacional del juvenil Oriol Puigmal. En l’enfrontament al Pavelló Municipal, davant el Marpex Beraun Errenteria, el conjunt local anava guanyant 5-0 i això va facilitar el debut de Puigmal, i així no carregar de partits a Oscar Gallego, amb molèsties al genoll. Va ser un d’ aquells moments en que tot el Club gaudeix, ja que demostra la bona feina amb la base. El partit davant els bascos no va tenir massa història i els punts varen anar caient de part local. Piella (2), Roca (1) i Gallego (1) completaren un partit seriós i eficient per deixar un resultat final de 5-1.

Bones victòries a Segona i Tercera Nacional. A Segona l’equip es situa líder amb una sola derrota. En aquesta ocasió la víctima va ser el conjunt barceloní de El Centre que s’emportà un sever correctiu de 6-0. Jugaren Bahí (2), Panareda (2) i Flores (2).
També van guanyar folgadament l’ equip de Tercera amb un 5-1 al CTT Can Fatjó. Amb aquest resultat l’equip s’enfila cap a les primeres places i està portant a terme un bon campionat. En aquesta ocasió jugaren Tor (2), Pons (1) i Coba (2).
I els de Preferent en el seu desplaçament a Campllong, no afluixaren i es van emportar la victòria per 0-6 i es mantenen en la segona posició i amb anhels de lluitar pel campionat. La regularitat de la tripleta formada per Toledo, Colomer i Nogué els ha portat a tenir realment opcions de intentar-ho.
Per tant, el CTT Olot – Ammerländer està realitzant una molt bona temporada, i caldrà seguir el desenvolupament de les lligues amb atenció.

SERGI BAHÍ CLASSIFICAT PELS CAMPIONATS DE CATALUNYA EN LES PRÈVIES

Tres palistes del CTT Olot – Ammerländer participaren en les eliminatòries prèvies de classificació pels Campionat de Catalunya de la Territorial Gironina amb dues places per categoria. Tomàs Gras a alevins va quedar eliminat a quarts de final i no es va poder classificar. En la categoria juvenil, el quadre ens va deparar una semifinal olotina entre Oriol Puigmal i Sergi Bahí, el que portava a que solament un d’ells es pogués classificar. En un partit obert i de molta qualitat, al final fou Bahí que es va poder imposar i classificar-se.

Feu un comentari