Ampli cap de setmana de tennis taula

Un cap de setmana farcit de partits i de Torneig Social, que va aplegar un bon grapat de joves jugadors del nostre Club. El dissabte a la sala de tennis taula del Pavelló, fins a 20 palistes van participar en un nou Torneig intern del CTT Olot – Ammerländer. Els jugadors varen estar disposats en 4 grups, segons edats i nivell. Després de una bona matinal de tennis taula, com reflexa la foto adjunta, els guanyadors de cada grup foren:

Grup A – Miquel Serrano
Grup B – Eric Cano
Grup C – Roman Natyna
Grup D – Nil Jiménez

L’entrenador Oscar Gallego, així com el President de l’entitat Enric Llagostera, valoraven molt positivament, el nivell que van assolint els jugadors, i el bon nivell de tots ells durant el Campionat.

L’EQUIP DE PREFERENT NO POT AMB EL LÍDER

Va ser una llàstima, perquè l’equip olotí va lluitar de valent davant el TT Cassà, que es presentava sense conèixer la victòria i va marxar amb la mateixa sensació, després de derrotar l’equip local per 2-4. Es va intentar i en algun moment va semblar que podia ser possible, però l’equip visitant, es molt fort i ho demostra amb la manera en que domina la lliga. L’equip olotí va veure el debut a Preferent de Miquel Serrano, que no va poder fer res davant els seus oponents. Els dos punts del CTT Olot van aconseguir-los Joan Toledo i Alex Nogué, que completaven l’equip. Malgrat la derrota, es mantenen en segon lloc de la classificació i lluitaran amb el AVAP de Girona per aquesta posició, fins al final.

ELS DE PRIMERA I SEGONA NACIONAL SEGUEIXEN SUMANT

Després de haver perdut la imbatibilitat el passat cap de setmana, l’equip de Primera tenia un rival complicat per aquest dissabte en el TT Torelló, i calia veure com responia l’ equip, que a més no comptava amb Piella, ni tampoc amb el recent fitxatge Caymel, i que veia el debut de Xavi Panareda, amb una molt bona trajectòria en el equip de Segona fins al moment. La veritat es que el bon joc dels tres jugadors, no va donar peu a patir ni un sol moment pel resultat que al final va ser de 6-0. A Panareda l’acompanyaren Roca i Gallego.

Els de Segona, que també havien patit la derrota en la darrera jornada, es desferen amb algun problema més (4-2) de El Ciervo de Sabadell, malgrat ca dir que es van arribar a avançar per 4-0, i perderen els dos darrers enfrontaments. Jugaren: Flores (2), Bahí (1) i Tor (1). L’ equip es manté en segona posició de la classificació.

Per últim, els de Tercera Nacional no es varen sumar a la festa i varen caure derrotats, a domicili davant el CTT Vilablareix, en un resultat que sorprèn per la claredat del marcador. Els jugadors del CTT Olot – Ammerländer no es van sentir còmodes en aquell escenari i van tornar amb un clar 5-1 en contra. Es desplaçaren, Coba (1), Pons i Puigmal.

La Banqueta de TV Olot

A partir del minut 24 podeu veure el resum de la jornada al programa La Banqueta de TV Olot.

Feu un comentari