El CTT Olot – Ammerländer apreta fort a Primera, Segona Nacional i Preferent Provincial

L’equip de Primera Nacional es desfà del TT Vic per 4-2, en un partit molt seriòs de Piella i Gallego, que amb dos punts cadascun van portar l’equip a la victòria. Ara el proper partit davant el TT Tramuntana, es de molta importància per l’intent del club olotí d’ aconseguir el primer lloc de la classificació a final de temporada. Els empordanesos tercers, solament han perdut dos partits –un d’ells davant el CTT Olot a la primera volta- i vindran a la pista olotina a intentar guanyar i posar molt difícils les coses als locals. Aquests comptaran per primera vegada amb el nou fitxatge Marc Caymel, que va estar recolzant els seus nous companys el passat dissabte en el partit davant el TT Vic. El president de l’entitat Enric Llagostera, que li va donar la benvinguda al Club, es mostrava satisfet de l’incorporació.

Per altra banda, els de Segona Nacional no volen ser menys, i es mantenen segons de la lliga. En aquesta ocasió, van guanyar 4-2 el CTT Ripollet. Panareda i Pommier varen demostrar una solvència molt gran davant els rivals, i Bahí malgrat no puntuar, va jugar un bon partit. Mantenen per tant totes les opcions de poder aconseguir jugar la fase d’ ascens, a la que hi tenen dret el segon i tercer classificat, i perquè no, intentar l’assalt al primer lloc i pujar directe? (foto)

L’altre equip que està completant una excel·lent campanya, com hem dit en diferent ocasions, es el de Preferent, que en aquesta ocasió va guanyar per un contundent 6-0 al CTT Albera. Jugaren Toledo, Colomer i Nogué, la tripleta habitual aquesta temporada.

Les derrotes varen ser per l’equip de Tercera Nacional, que es desplaçava a Cardedeu per enfrontar-se al líder. Li varen posar les coses difícils i al llarg de l’encontre varen tenir les seves possibilitats, però al final el resultat es va decantar pels locals 4-2. Jugaren, Coba, Pons i Puigmal (2).

Tampoc varen poder puntuar els de Segona provincial, que varen perdre a Ripoll per 6-0. Es van desplaçar al Ripollés, Tom, Laura i Florin.

BONA PARTICIPACIÓ DELS JOVES PALISTES DEL CTT OLOT AL HORITZÓ

Fins un total de 14 palistes de diferents edats es van desplaçar a jugar l’Horitzó. Cal destacar especialment el primer lloc de grup de Roman Natyna, malgrat quedar eliminat en el primer enfrontament del quadre. També a Marc Bonifacio que aconseguí pujar al nivell A. I per últim destacar el tercer lloc en la categoria A de Miquel Serrano.

Feu un comentari