L’equip de Primera Nacional perd la imbatibilitat a Pamplona

Aquest cap de setmana el CTT Olot – Ammerländer efectuava un doble desplaçament al País Basc, per enfrontar-se al Jardineria Savia Oberena i al CTM Basauri, sense la participació de Jordi Piella. En el seu lloc jugava Jon Uribarri. El partit del dissabte a Pamplona, davant l’Oberena es presentava doncs, molt complicat, ja que ells compten amb un jugador estranger que solament ha perdut un partit en tot el que va de lliga, i que era superior a qualsevol dels nostres. L’equip va competir bé, es va posar per davant (2-1) al finalitzar els tres primers enfrontaments, però ja no va estar capaç de sumar cap punt més i va caure derrotat per primer cop per 4-2. Jugaren: Uribarri, Gallego (1) i Roca (1).
Calia sobreposar-se, per l’enfrontament del diumenge a Basauri, i bé que ho varen fer els nostres jugadors, amb una rotunda victòria per 1-5, amb punts de Gallego (2), Uribarri (2) i Roca (1).
Amb aquests resultats, l’equip està classificat en segona posició, amb una sola derrota, i solament superat per l’Oberena que compta també amb una derrota, però ha jugat un partit més i per tant té 10 victòries per 9 els olotins. En tercer i quart lloc, amb dos i tres derrotes, TT Tramuntana i Marpex Errenteria, exigeixen els dos primers.

REFORÇ DE LUXE EN EL MERCAT D’HIVERN PER ASSOLIR LA DIVISIÓ D’HONOR

El CTT Olot – Ammerländer fitxa un nou jugador pel seu primer equip i el reforça notablement. Es tracta de Marc Caymel, fill del mític Ismael Caymel que va ser campió d’ Espanya absolut en nombroses ocasions als anys 80. Marc després de destacar ja en edat juvenil, i havent jugat en diferents clubs catalans i espanyols, amb alguns d’ells a Superdivisió, juga en l’actualitat en un club francés com Jordi Piella. Reforçarà l’equip de Primera Nacional en determinats encontres i en la Fase d’ Ascens en cas d’assolir-la.

Capítol destacat mereix l’equip de Preferent de la fotografia amb Joan Toledo, Alex Nogué i David Colomer, donat que està realitzant un gran campionat de lliga amb nou victòries i una sola derrota, i situat en segona posició. A més jugant a un bon nivell i amb molta regularitat.
Aquest cap de setmana es varen imposar al TT Tramuntana per 4-2, amb punts de Toledo (2), Nogué (1) i Colomer (1).
Uns altres que varen guanyar i per partida doble, va ser l’equip d’ edats elit davant el Vilablareix “A” per un contundent 6-0 i al Vilablareix “B” per un clar 5-1, en la Jornada que es va jugar per concentració a L’Escala. L’equip el formaren en aquesta ocasió Aurò Vernet, Marc Bonifacio i Tomàs Gras.
Per últim, explicar que l’equip de Tercera Nacional que es va desplaçar a Figueres, per enfrontar-se amb el TT Tramuntana va tornar de buit, al perdre per 4-2. Jugaren: Pons (1), Puigmal (1) i Coba.

Feu un comentari