Sergi Bahí i Arnau Roca campions al “Torneo Clasificatorio de Alcobendas”

Aquest passat cap de setmana de Reis el CTT Olot – Ammerländer ha aconseguit un doblet al Torneo Clasificatorio de Alcobendas, assolint el primer lloc del podi en les categories Infantil i Juvenil, per part de Sergi Bahí i Arnau Roca respectivament. Amb aquest èxit els dos palistes olotins s’asseguren la participació el proper Febrer al Torneo Estatal, on hi participen les 48 millors paletes de cada categoria a nivell espanyol. Els jugadors del Club olotí, es van veure obligats a participar en aquest classificatori, al no haver aconseguit la classificació directa que donen dret els 10 primers classificats en el Zonal de Reus disputat al Novembre. Junt amb aquests dos jugadors, al Estatal hi prendrà part el juvenil Adrià Pommier ja classificat.

En la fase de grups Sergi Bahí va quedar segon al perdre el enfrontament davant Daniel Sala del Alicante TM. En canvi el seu company Arnau Roca va guanyar amb molta facilitat els seus quatre enfrontaments per quedar primer de grup. Ja en el quadre final Bahí va anar superant els seus rivals des de 1/16 fins a semis amb resultats de 3-0 i 3-1, fins a plantar-se a la final que va guanyar per 3-2 davant Angel Olaya del IES La Torreta de Elda.

Per la seva part Arnau Roca, va tenir el seu oponent més dur a la ronda de 1/4, en que va guanyar per 3-2 a Domingo Mendez de Murcia. A la final 3-1 davant Rafael de las Heras del CTM Progreso de Madrid.

Feu un comentari