Continua l’excel·lent temporada de l’equip de Segona Nacional

L’equip segueix líder després del difícil desplaçament a Esparraguera, on s’ha imposat per 1-5, amb un bon joc i una gran solvència dels jugadors que en aquesta ocasió han vestit la samarreta del CTT Olot – Ammerländer. (Flores (1), Pommier (2) i Panareda (2)). Una jornada més i es va consolidant la possibilitat real d’ aconseguir l’ascens directa a Primera Nacional, sempre que el primer equip faci el mateix, pujant a Divisió d’Honor. Aquest equip de Segona Nacional, pensat al començament de temporada per anar rodant jugadors del planter com Víctor Flores i Sergi Bahí, principalment, molt acompanyats amb l’aportació de Xavi Panareda, que pel seu nivell es jugador de Primera, ha fet un pas endavant, i amb aquests jugadors més el fitxatge del juvenil Adrià Pommier, que està entrenant en un centre d’alt rendiment a França, s’ha completat una plantilla, que demostra jornada a jornada, que pot aspirar fermament a la categoria superior. Els percentatges de victòries que porten els jugadors així ho revelen, amb Panareda amb un 81%, Pommier amb un 83% però amb la meitat de partits jugats que el seu company. Flores amb un 58% i Bahí amb 41%, estan amb una clara progressió conforma avança la temporada. L’equip porta un balanç de 10 victòries i solament 3 derrotes, davant el Sallent a la primera volta, a qui es va guanyar recentment l’average, amb el CER L’Escala, que visitarà en la penúltima jornada la pista olotina, i davant La Garriga, en el que va ser una derrota del tot inesperada. Tot plegat ha anat convencent als més escèptics que es pot aconseguir un doblet històric a final d’ aquesta temporada.

Un altre equip del CTT Olot – Ammerländer que està efectuant una gran temporada, segurament eclipsada pels seus “germans” de Primera i Segona Nacional, es el de Preferent, la màxima categoria provincial. Segueixen en segona posició empatat amb el AVAP de Girona, amb un balanç de 12 victòries i 2 derrotes, i solament el TT Cassà líder imbatut s’ha mostrat inabastable. L’equip se sustenta amb Joan Toledo, Alex Nogué i David Colomer bàsicament. Aquest passat cap de setmana la seva víctima va ser el CTT Camprodon, on en la seva visita els olotins s’imposaren per 1-5, amb punts de Nogué (2), Toledo (2) i Colomer (1).

Feu un comentari