Jon Uribarri, tercer al “Torneo Estatal” a Valladolid

Nou èxit del CTT Olot – Ammerländer al Torneo Estatal de Valladolid, on s’apleguen les millors 48 paletes d’Espanya de cada categoria. I novament Jon Uribarri en va ser el màxim exponent del Club, amb la seva tercera posició final en la categoria de +40. Si bé arribava a la competició, sense un bon estat de forma, en la fase de grups i davant cinc oponents a qui va guanyar, va anar assolint un estat de forma dolç.  Ja al quadre va anar passant eliminatòries fins situar-se a semis, on es va enfrontar a Jaume Muntada del TT Tramuntana, a qui no va poder superar, quedant-se en aquest meritori tercer lloc. Es dona la paradoxa, que el guanyador de la competició el basc Oskar Gutierrez, estava al mateix grup que Uribarri, i aquest el va guanyar en aquesta fase de grups per 3-0. Llàstima, però des de el Club es valora molt positivament aquest èxit, que ve de la mà de un jugador que enguany no té continuïtat en la competició regular.

El segon jugador amb millor actuació a Valladolid va ser Arnau Roca amb un vuitè lloc final a la categoria de juvenils. Amb una bona fase de grups, on amb quatre victòries i una sola derrota, va passar com a primer de grup, entrant directament a 1/8 de final on s’imposà al seu oponent. Ja a quarts no va poder superar al madrileny de las Heras, quedant relegat a lluitar pels llocs del cinquè al vuitè. En aquesta fase, la sort no el va acompanyar, quedant-se al final en un meritori 8è lloc, en un Estatal de molt nivell.

En la mateixa categoria juvenil hi participà Adrià Pommier, que amb el mateix balanç de victòries i una sola derrota, es quedava amb un segon lloc de grup, que el passava a la eliminatòria de 1/16. En aquesta ronda va quedar eliminat. En cas de haver aconseguit passar-la, el següent enfrontament hagués estat amb el seu company Roca.

Dos jugadors més participaren a l’Estatal, en aquest cas però no aconseguiren supera la fase de grups. Xavier Panareda i Sergi Bahí, amb un balanç de dos victòries i tres derrotes, es classificaven quarts de grup, posició que no els permetia accedir al quadre final.

Feu un comentari