Bons resultats, tot esperant l’Oberena

Cap de setmana amb molt bons resultats dels diferents equips del CTT Olot – Ammerländer, amb un balanç de quatre victòries i una sola derrota dels equips sèniors del Club. Així, l’equip de Primera Nacional guanyava còmodament el CTT Basauri per 5-1, en un partit on hi va participar Oriol Puigmal, en el darrer enfrontament. Gallego i Roca amb dos punts i Piella amb un van donar la victòria als locals. Ara tot queda a l’espera del partit d’aquest proper diumenge davant el co-líder Jardinerai Savia Oberena de Pamplona. Els dos equips es troben igualats al capdavant de la classificació 14 victòries i una sola derrota, i també igualats en el balanç global de jocs, amb 72 guanyats i 22 perduts. L’equip navarrès es presentarà a Olot amb el seu jugador nigerià Tajuden Salawuu que solament ha perdut un enfrontament en tota la lliga, i amb els dos jugadors nacionals Vidaurre i Zugasti. La cita el diumenge 12/03 a les 11 matí al pavelló olotí. Una cita per tots els seguidors del CTT Olot, i una bona oportunitat per aquells que vulguin experimentar de veure un esport molt espectacular.

Els de Segona Nacional continuen amb la seva trajectòria esplèndida, i en aquest ocasió guanyaren a domicili al Tona per 1-5, amb punts de Panareda (2), Bahí (1) i Flores (2). Segueixen líders i cada cap de setmana s’ha convertit en una final i una pressió afegida.

També els de Preferent guanyaren al TT Cassà per 5-1 i segueixen tercers. Puntuaren Nogué (2), Toledo (2) i Colomer (1). A segona Provincial nova victòria dels palistes olotins, en aquest ocasió davant el Campllong, amb un marcador final de 4-2, amb punts de Borràs (2), Bonada i Casals (2).

L’equip que no va poder amb el seu oponent, fou el de Tercera Nacional en el desplaçament a Ripoll, on van caure per 5-1. Jugaren: Coba, Costa i Pons (1).

Per últim, l’equip d’Edats Elit, composat per Marc Bonifacio, Aleix Melero i Pau Portils, van jugar una nova doble jornada, perdent davant el CER L’Escala per 6-0 i davant el TT Tramuntana per 4-2.

Feu un comentari