El CTT Olot – Ammerländer s’imposa al Oberena per 5-1

Aquesta es la noticia del cap de setmana pel Club olotí. El diumenge al matí en un partit de gran qualitat per part dels dos equips va guanyar al seu màxim rival per aconseguir el títol de Primera Nacional grup 2, el Oberena de Pamplona. I es va imposar per un resultat de 5-1 que permet tenir el average a favor, ja que en la visita a Pamplona l’Olot havia perdut 4-2. Cal destacar, que els jugadors Caymel i Gallego van derrotar el seu jugador nigerià Tajudeen, que solament havia perdut un sol encontre davant un jugador estranger en tota la lliga. A la pista olotina va tastar la qualitat dels palistes del CTT Olot. Van ser dos punts que afavorien totalment el triomf final. Caymel amb dos punts va demostrar estar a l’èlit del tennis taula, i que podria jugar amb total garantia a categories superiors. Els seguidors olotins ja es pregunten si es podrà comptar amb ell per la propera temporada, si s’ aconsegueix l’ascens. Piella va aconseguir resoldre els seus dos enfrontaments amb molta solvència, especialment davant Zugasti a qui va arribar a avorrir amb els serveis i els seus variats cops. El punt dels visitants l’aconseguí el jove Vidaurre davant Gallego, per 3-2 en un partit llarg i igualat.

Eufòria del nombrós públic assistent al final del partit. El CTT Olot – Ammerländer s’ afiança doncs al capdavant de la classificació amb una sola derrota per dos del navarresos.

PATIMENT A SEGONA NACIONAL CONTRA LA GARRIGA

Qui va patir de valent per mantenir el liderat, va ser l’equip de Segona Nacional en el seu partit davant La Garriga, a qui es va imposar per 4-3. El decisiu enfrontament de dobles es va guanyar per 3-2 amb parcials de 11-9,7-11,12-14,11-9 i 11-9 en un partit amb molts nervis a la taula i a la sala. L’equip del Vallès ocupa la tercera posició per la cua i ocupa lloc de descens, i això demostra l’enorme igualtat entre tots els equips d’ aquest grup. La pregunta està al aire, podrà mantenir el CTT Olot – Ammerländer aquest ritme en els tres partits que li queden ?? Recordem que el primer classificat puja directament, i el segon i tercer van a la fase d’ ascens, on aconseguir pujar es complica molt. Per tant, tres finals amb especial interès pel partit davant el CER L’Escala del proper 1 d’Abril. Jugaren: Flores (1’5), Bahí i Panareda (2’5).

Feu un comentari