Els dobles decideixen en els dos partits davant el TT Parets

Aquest cap de setmana el CTT Olot – Ammerländer va viure un doble enfrontament davant el TT Parets, a Segona Nacional com a locals, i visitant la ciutat vallesana els de Tercera Nacional. Van ser dos duels molt competits i igualats i que no es varen resoldre fins als enfrontaments de dobles. En el cas de Segona Nacional el partit va caure del costat olotí (4-3), en un partit marcat pels enfrontaments llargs i igualats.  Fins a tres vegades els vallesans s’avançaren en el marcador (0-1, 1-2, 2-3) i els locals aconseguien empatar. Ja en el partit decisiu, la parella Panareda-Pommier aconseguiren posar el punt definitiu, no sense dificultats, donat que el darrer set del partit el varen guanyar per 23-21!!! El TT Parets, malgrat estar en cinquena posició té una plantilla de jugadors, que depenent de qui alineen es un equip temible, i un dels principals entrebancs en la cursa per aconseguir el títol. Per tant, un pas més i un partit menys. Falten cinc “finals” per aconseguir-ho, i els quatre jugadors que estan disputant aquesta lliga es mostren en un bon moment de joc. Davant el Parets, jugaren Pommier (1’5), Flores i Panareda (2’5).

En el cas dels de Tercera Nacional, el doble decantava el marcador pel Parets, en un partit de  alternatives, donat que del 0-1 pels olotins, passaren a 2-1 i de nou avantatge per l’equip dels formatges que aconseguien posar-se 2-3. No es va poder rematar-ho i en els dobles la victòria fou pels de casa. En els dos partits jugats per Oriol Puigmal, el resultat advers ho va ser per ajustats 3-2, i si en algun d’aquests la sort no hagués estat tant esquiva, la victòria podia viatjar cap a Olot. Aquest resultat pot allunyar puntualment l’equip de la meritosa tercera posició, lluny però dels dos primers llocs que donen dret a la fase d’ascens. Jugaren:  Coba (2), Pons (1) i Puigmal.

Per últim, cal parlar dels de Preferent, de qui la setmana passada destacaven el bon paper en aquesta temporada. Aquest passat divendres s’enfrontaven al AVAP de Girona, amb qui estaven empatats en la segona posició, i els de la capital es van mostrar lleugerament superiors, guanyant el partit per 4-2, en una de les pistes més difícils de jugar per les seves característiques. Jugaren: Nogué (1), Colomer i Toledo (1).

BONA PARTICIPACIÓ EN EL TORNEIG INTERN PELS JUGADORS DE BASE

Bona matinal de tennis taula a la sala del CTT Olot – Ammerländer el passat dissabte, on disset jugadors dels equips de base van prendre part en una nova edició del Torneig Intern. Agrupats en dos nivells, i després de tres hores de bon joc i molt bon ambient entre els palistes, en resultaren guanyadors Miquel Serrano en la categoria A, seguit de Pau Portils i Eric Cano, i Roman Natyna en la categoria B, seguit de Joan Josep Font i Mario Calim.

Feu un comentari