Tot a punt per un nou partit decisiu… Ara, a Segona Nacional

Després d’una nova soferta victòria dels de Segona Nacional en el seu enfrontament a domicili contra el CTT El Centre (3-4), on varen guanyar de nou en el decisiu partit de dobles, l’equip s’enfrontarà aquest dissabte al CER L’Escala segon classificat juntament amb el Sallent, i un dels pocs equips que ha derrotat el CTT Olot – Ammerländer. A falta de dos partits, aquest es converteix en decisiu per assolir la lliga i tenir l’opció de pujar a Primera directament, sempre que l’equip superior aconsegueixi pujar a Divisió d’Honor. Jornada important pel tennis taula local, i des de aquí emplacem a l’afició a venir a empènyer al equip.

Els equips de Primera i Tercera obtenen una victòria folgada per 0-6 en els seus desplaçaments a Torelló i a Can Fatjó, respectivament, i segueixen en la seva dinàmica de la temporada.

MIQUEL SERRANO I ROMAN NATYNA S’IMPOSEN EN EL TORNEIG SOCIAL

Es va jugar a les instal·lacions de tennis taula del pavelló municipal un nou torneig intern, reservat als jugadors de base del Club. Amb una participació notable, els vencedors foren Miquel Serrano en categoria A, per davant de Marc Bonifacio i Andreu Bravo, i roman Natyna en la dels més petits, per davant de Mario Calim i Nil Jiménez.

En la foto els participants juntament als entrenadors Oscar Gallego i Esteve Homs.

Feu un comentari