Campions de la lliga Segona Nacional

L’equip de Segona Nacional del Club Tennis Taula Olot – Ammerländer es proclama campió de lliga, derrotant al CER L’Escala per 5-1, equip que en la primera volta va guanyar als olotins per 4-2. Els dos equips, sabedors de l’importància del enfrontament, havien preparat durant tota la setmana el partit. Així ho reconeixia sincerament l’entrenador escalenc després de la clara derrota soferta al marcador. Els de l’Alt Empordà tenen dos dels seus jugadors al centre d’alt rendiment CAR de Sant Cugat. L’equip local tenia  molta pressió, guanyar significava assolir un campionat que no estava en la previsió del Club a començament de temporada. Però aquests jugadors han crescut molt durant la temporada, molt ben recolzats per un Xavi Panareda que ha completat una temporada espectacular, els jugadors de la pedrera Víctor Flores i Sergi Bahí s’han fet lloc a la categoria i han demostrat que poden fer un salt endavant en la seva progressió, jugant a Primera Nacional. L’aportació del juvenil Adrià Pommier, intern en un centre d’alt rendiment a França, fitxat a primers de temporada, ha estat també molt important per assolir aquest campionat.

Un campionat que significa una gran satisfacció per tot el club, una agradable sorpresa i una pressió afegida pel primer equip en la fase d’ascens, donat que un club no pot tenir dos equips a Primera Nacional i no assolir l’ascens significaria frenar les expectatives creades als components del segon equip. També representarà un augment del pressupost de la temporada vinent si hi ha doble ascens, i caldrà treballar de valent per quadrar els números.

A la foto els equips formats abans del partit.

Els altres equips tampoc fallen i completen un cap de setmana sense conèixer la derrota. Així els de Primera Nacional van guanyar al Firgong de Canàries per 4-2, els de Tercera al Sant Quirze per 5-1 i els de Preferent al Vilablareix per 4-2.

Feu un comentari