Sergi Bahí, sots-campió de Catalunya Infantil

I dos podis en dobles pel CTT Olot – Ammerländer

Després del campionat assolit pels juvenils als Campionats de Catalunya, varen continuar els èxits pel CTT Olot – Ammerländer, amb el jugador infantil Sergi Bahí aconseguint el segon lloc  del podi en la competició individual infantil, després de efectuar un gran campionat. Després de superar a dos dels favorits, a quarts a Albert Vilardell del Ripollet per 3-1 i guanyant a semis a un dels millor jugadors actuals de la categoria,  el empordanès Iker González del CER L’Escala per 3-1, es va plantar a la final molt just físicament, i no va poder superar l’altre jugador del CER L’Escala Norbert Tauler.

Molt meritòria la participació del Club olotí, en aquests Campionats celebrats a Valls, ja que també es va aconseguir pujar al tercer lloc del podi en dobles juvenils amb la parella Arnau Roca – Adrià Fernàndez del CTT Badalona i en dobles infantils amb el mateix Sergi Bahí fent parella amb Jordi Edo de La Garriga.

Per altra banda, destacar la participació d’Arnau Roca al Open internacional de Bèlgica jugat a Spa del 19 al 23 d’Abril, en representació de la FCTT, on va arribar als 1/4 de final del quadre de consolació.

Per últim, destacar que s’han acabat la majoria de lligues i en aquesta última jornada per molts dels equips olotins, s’ha aconseguit guanyar en totes les categories. Especial esment, al triomf del equip a Segona Nacional davant el experimentat El Ciervo de Sabadell, imposant-se per 0-6 en una alineació amb els tres jugadors de base, Flores, Puigmal i Bahí. En categories nacionals, al doble campionat assolit a Primera i Segona, cal destacar el quart lloc final del equip de Tercera amb un balanç de 13 victòries i 9 derrotes, lluny dels dos primers classificats que solament comptabilitzaren 2 derrotes. Destacar també el tercer lloc final del equip de Preferent i la classificació actual del Segona Provincial a meitat de taula.

Feu un comentari