El CTT Olot – Ammerländer sots-campió de Girona de clubs

El Club olotí va tornar a fer podi en el Campionat de Girona de Clubs que es va disputar a la localitat empordanesa de L’Escala, en un pavelló amb una extrema calor i humitat. El campionat es juga en un format de sis components per equip, que formen tres alineacions diferents en format Copa Davis, i per tant en cada enfrontament hi ha 15 punts en joc. Es una modalitat que ja fa uns anys es va implantar i que ha tingut un gran èxit.

Set equips inscrits distribuïts en una primera fase de grups, i segons classificació passaves a lluitar pel campionat, els dos primers de cada grup; pel tercer lloc els segons de grup, i així successivament. El CTT Olot va estar en un grup amb el Cassà “A” , TT Tramuntana i Cassà “B”, als quals va guanyar amb certa comoditat, quedant primers de grup i jugant la final davant el CER L’ Escala, que es va presentar a la competició amb 2 jugadors de Superdivisió. Aixó junt al fet que l’ equip olotí va jugar sense els jugadors del primer equip, feia presumir que aconseguir el lloc més alt del podi, en aquesta ocasió seria una tasca complicada, com així va ser. Els jugadors de L’ Escala es varen imposar per un total de 10-5. Junt al entrenador Oscar Gallego, es varen desplaçar un total de set palistes a disputar aquest campionat: Dani Pons, Oriol Puigmal, Edu Coba, Alex Nogué, Joan Toledo, Víctor Flores i Sergi Bahí.

A la foto les alineacions abans de disputar la final.

Final Territorial de clubs 2017

I SETÈ LLOC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT PER EQUIPS

La setmana anterior a Calella es va disputar el Campionat de Catalunya absolut, on el CTT Olot- Ammerländer hi va prendre part en la competició per equips. Un total de 15 equips hi participaren. Dos d’ ells DKV Borges Vall i CER L’ Escala equips de Superdivisió, i tres CN Mataró Quadis, Borges carburants Mir i CTT Ripollet de Divisió d’ Honor, posaven d’entrada les coses difícils al conjunt olotí, que hi va desplaçar a Jordi Piella, Marc Caymel i Arnau Roca. Una vegada conegut el sorteig la cosa va pintar pitjor, doncs en el grup hi entrava el DKV Borges Vall, màxim favorit i el CTT Badalona, que en la recent fase d’ascens ens havia derrotat. Cap possibilitat davant el Borges (3-0), però els olotins es varen revenjar del Badalona a qui varen guanyar 3-2. Com a segon de grup, es passava a jugar dels llocs 5 al 8. En el primer enfrontament es va perdre davant el CN Mataró per un ajustat 3-2 i es va guanyar al CTT Ripollet per 3-0, per aconseguir aquest setè lloc final.

Feu un comentari