El CTT Olot – Ammerländer de Divisió d’Honor pren forma. Piella i Caymel fitxats!

La composició de la plantilla per afrontar el repte de permanència a la Divisió de Plata del tennis taula estatal, pren forma amb la renovació de Jordi Piella i de Marc Caymel. Aquests dos jugadors, juntament amb el jugador format a la base del Club olotí Arnau Roca, en son els primers components, a la espera del fitxatge de un jugador estranger, que en aquests moments s’està gestionant. Oscar Gallego quedarà inicialment a la recàmara, per així poder ajudar al segon equip en la difícil tasca de mantenir-se a Primera Nacional. Jordi Piella que compaginava la lliga francesa amb l’ espanyola, aquesta propera temporada la dedicarà exclusivament al CTT Olot, ja que ha de ser un jugador important per assolir l’objectiu. Així estava establert en el compromís que havien adquirit ambdues parts, en el desitjat cas de pujar a Divisió d’ Honor. Piella amb moltes temporades com a jugador de Superdivisó, ha d’ aportar el grau de veterania necessària al llarg de la temporada. En aquest primer any a l’ entitat olotina, ha anat de menys a més. Va començar la temporada mermat físicament, i li va costar agafar el seu punt de forma òptim, però amb el pas de la lliga, es va començar a veure el gran jugador que és. Va signar una fase d’ascens memorable, on va fer gaudir de valent al nombrós públic assistent.

Marc Caymel va arribar als darrers partits de la lliga per ajudar a consolidar l’equip en els primers llocs, i jugar la fase d’ascens en cas de participar-hi. Va jugar alguns partits de lliga de forma brillant, ajudant a confirmar el primer lloc de la classificació. Jugador que també ha estat compaginant lliga francesa i espanyola, continuarà en aquest escenari, però amb prioritat pel Club olotí, que s’ assegura el concurs d’ un jugador que ja coneix la categoria i que amb aquest nou acord, podrà participar en un elevat nombre d’encontres.

Tant la Direcció Tècnica com la Junta del CTT Olot-Ammerländer mostraven satisfacció per aquests dos acords, i ara caldrà afinar la punteria i encertar amb el fitxatge del jugador estranger.

Fotos de: Antonio Álvarez

Feu un comentari