Doble podi per Enric Llagostera i Arnau Roca al Campionat de Girona

Els palistes del CTT Olot – Ammerländer, Enric Llagostera i Arnau Roca aconsegueixen el Campionat provincial en individual i dobles, i arrodoneixen un bon cap de setmana pel tennis taula olotí.

En una dobla jornada de dissabte i diumenge, s’han celebrat els Campionats provincials de tennis taula a la localitat de Vilablareix, i el Club olotí ha aconseguit molt bons resultats. Així en la jornada de dissabte, en la categoria de veterans, Enric Llagostera pujava al lloc més alt del podi en individuals, després de quedar primer de grup, amb dificultat en algun enfrontament, però una vegada al quadre es va desfer amb certa comoditat dels seus oponents. També va aconseguir el campionat en la modalitat de dobles fent parella amb Valentí Palat del Vilablareix.

El juvenil Arnau Roca també ha aconseguit un doble podi en la categoria sènior, en individuals i en dobles fent parella amb el seu company de Club Víctor Flores. En dobles el CTT Olot també ha aconseguit el sots campionat. Oriol Puigmal fent parella amb Sergi Bahí, han completat una competició extraordinària dels joves jugadors de base. Així Víctor Flores, també ha aconseguit un molt meritori tercer lloc en categoria sènior, demostrant que els joves jugadors olotins acaben la temporada en un estat de forma envejable.

Feu un comentari