Dos podis d’Arnau Roca als Campionats d’Espanya en dobles

El CTT Olot – Ammerländer ha estat participant als Campionats d’Espanya que s’han disputat a la ciutat d’ Almeria al llarg de 10 dies de competició intensa pels diferents palistes olotins que hi han participat. El jugador que més ha destacat en obtenir dos merescuts podis en la modalitat de dobles ha estat Arnau Roca, que fent parella amb Adrià Fernández del CTT Badalona, han aconseguit el sots-campionat de dobles en la categoria juvenil, la seva, i un merescudíssim tercer lloc en una categoria superior com és la Sub-23.

En la categoria juvenil solament varen ser superats a la final, davant la parella Joan Masip (jugador de Superdivisió del CER L’Escala i que va ser campió individual) i Sergi Grau (jugador de Divisió d’Honor del CN Mataró). La dificultat més gran per assolir aquest segon lloc va ser en l’encreuament dels quarts de final davant la parella Núñez-Saez de Castella Lleó, a qui es varen imposar per 3-2. Ja a la final davant els mataronins Fradera-Lario, malgrat cedir el primer set, es varen imposar per 3-1.

Molt meritori també, el tercer lloc aconseguit en Sub-23, especialment al derrotar en 1/16 a la parella del CTT Ripollet Matsuoka-Porta, jugadors que han competit a Divisió d’Honor. Ja a semis no van poder amb la parella Benito-Alvarez, primer i tercer classificats individuals.

Ja en l’apartat d’ equips, els juvenils olotins amb Roca, Puigmal, Pommier i l’infantil Bahí formant equip, i com a campions de Catalunya, tenien posades certes expectatives en aconseguir un bon resultat. Hi havia molt nivell en general, i rivals molt complicats conforme avançava la competició. Primers en la fase de grups, on varen derrotar al Getafe i El Club del Mar gallec per 3-1 i al CTT Palma per 3-0, quedava un llarg camí a recórrer. A la ronda de 1/16 es van desfer del de la Unión Alcoyana per un ajustat 3-2. Ja a 1/8 el rival va ser el Oberena, amb jugadors coneguts al haver estat l’equip sots-campió de Lliga del mateix grup que l’Olot, a qui es varen acabar imposant per 3-1. Ja classificats entre els vuit millors equips d’ Espanya, la dificultat per seguir guanyant era molt gran, i no es va poder amb el següent obstacle, el CTM Murcia al perdre per 3-1. No obstant, el nivell demostrat per tots quatre jugadors, fa pensar en que alguns reptes es superaran en el futur.

En individuals, la cosa va estar més difícil. Puigmal  i Bahí s’enfrontaven en una prèvia del quadre, essent el guanyador Bahí qui va quedar eliminat en el següent enfrontament. Roca i Pommier veien esvair-se les seves possibilitats a 1/16 de final. Ja per últim Sergi Bahí en la seva categoria infantil, va passar dos rondes del quadre final i va caure eliminat a 1/16.

Molt bon balanç dels Campionats en  feia el Director Esportiu del CTT Olot – Ammerländer, tan pels èxits aconseguits, com sobretot per l’ evolució i el joc desplegat per tots els jugadors.

Feu un comentari