El CTT Olot – Ammerländer fitxa l’hindú Pankaj Kumar

El club olotí ha confirmat el fitxatge del seu jugador estranger Pankaj Kumar. Un prometedor jugador hindú a punt de fer 21 anys. Actualment es troba en el 25è lloc del ranking absolut de la India. En aquest any 2017 ha estat semifinalista del campionat nacional del seu país en la categoria sub-21.

El CTT Olot s’ha decidit per aquest jugador,per un aspecte fonamental a banda de la seva qualitat individual, donat que ja coneix la lliga espanyola. La temporada passada va militar al equip gallec del TM Oroso a la Divisió d’ Honor, on va aconseguir un 80% de punts en els seus enfrontaments. Amb aquest fitxatge queda completada la plantilla del primer equip, juntament als ja coneguts, Jordi Piella, Marc Caymel i Arnau Roca.

El nou jugador olotí arribarà a la nostra ciutat el proper 25 de setembre i serà presentat en el transcurs de la propera setmana. Tot a punt doncs per afrontar la primera jornada de lliga el proper 30 de setembre, en que es visitarà la pista d’ un dels equips potents de la categoria, el Borges.

EXCEL·LENT PARTICIPACIÓ L’OPEN CATALUNYA – FASE 1

Oriol Puigmal sots-campió i Miquel Serrano tercer en categoria juvenil

Molt bona actuació dels palistes olotins al Open Catalunya, que encetava la temporada oficial de competició. El dissabte es jugava el Open sènior, on els tres jugadors participants, Arnau Roca, Sergi Bahí i Víctor Flores van jugar a un gran nivell, derrotant a jugadors de molta solera al tennis taula català. Així Roca es va imposar a Moregó per 3-1 i va quedar eliminat a 1/8 per Vilardell. Flores es va imposar a Gibert i Barceló. I Bahí es malgrat no aconseguir la victòria, va posar contra les cordes al experimentat Nolis del Mataró.

Però on van triomfar va ser el diumenge, en la categoria juvenil amb el segon lloc per Oriol Puigmal i el tercer pel seu company Miquel Serrano.
I aquest Open també va veure el debut de dos joves jugadors en la categoria Benjamí, com son Roman Natyna i Arashbir Sing. Roman va arribar a quarts i Arashbir a octaus, però realitzant un bon joc.

Feu un comentari