4 victòries i 2 derrotes en el balanç de la jornada

El CTT Olot – Ammerländer ha aconseguit un balanç prou positiu aquest cap de setmana, aconseguint quatre victòries dels sis partits jugats. Dos de molt sofertes, a Divisió d’Honor amb un 3-4 a Calella (Kumar 2’5, Piella 1’5 i Caymel), en que es demostra que a aquesta categoria no hi ha rival fàcil, i a Tercera Nacional, en que el TT Vic va posar contra les cordes els garrotxins, però després d’anar perdent 1-2, tres victòries seguides donaren el triomf final per 4-2 (Tor 2, Coba 1 i Flores 1). També aconseguiren guanyar els seus enfrontaments, en aquesta ocasió d’ una manera folgada per 6-0, l’equip de Preferent provincial davant el Vilablareix “B” (Pons 2, Nogué 2 i Serrano 2)  i amb el mateix tanteig l’ equip “A” de Segona provincial davant el TT Girona ciutat (Jiménez 2, Portils 2 i Cano 2).

No van aconseguir derrotar els seus rivals, l’ equip de Primera Nacional davant el CER L’Escala, va perdre 2-4 (Gallego 1, Roca 1 i Bahí),  i encara no s’ha estrenat en aquesta lliga. I tampoc l’ equip “B” de Segona provincial que va perdre com a local davant el Vilablareix per 2-4 (Borràs 2, Admetlla i Calim).

A les fotos els equips de Preferent i 2ª provincial “A”.

PRIMERA FASE DE L’HORITZO PROVINCIAL

Bona participació en la primera fase del Horitzó provincial, en que Pau Portils i Marc Bonifacio jugaven al nivell A, i malgrat jugar bé no van passar la fase de grups. Al nivell B destacar que Andreu Bravo va arribar a semifinals i per tant pujarà al nivell A, i el seu company Akashdeep es quedà a 1/4. També participaren en aquest nivell Aleix Melero i Sahil que no passaren la fase de grups. Al nivell C, Roman Natyna es va quedar a un pas de entrar a semifinals, el que li hagués reportat pujar de nivell. Ja al nivell D Arashbeer va arribar a quarts i Gerard Moliné no va passar al quadre final.

Feu un comentari