Arnau Roca, sots-campió i Xavi Panareda tercer, en el Zonal Estatal

Bons resultats del CTT Olot – Ammerländer al Torneo Zonal que s’ha disputat aquests passats dies 27,28 i 29 a la localitat de Bàscara. Al torneig hi han participat més de 400 palistes de les comunitats de Catalunya, Aragó, Navarra i Balears, en les categories de Benjamí a Veterans, i dona dret als millors classificats a jugar el Torneo Estatal que cada any es disputat a Valladolid. Es disputen quatre Zonals a tota Espanya i així a Valladolid s’hi ajunten els millors 48 palistes de cada categoria.

El CTT Olot va aconseguir-hi dos destacats podies. En categoria juvenil l’ Arnau Roca va arribar a la final davant de Sergi Grau, un jugador empordanès resident al CAR de Sant Cugat i que juga a Divisió d’ Honor amb el CN Mataró, davant el que no va poder oposar gran resistència. El moment complicat de la competició va ser a quarts de final davant Vidaurre del Oberena de Pamplona, al qual li va remuntar un 0-2. Ja a semis no va tenir cap complicació per imposar-se a Martí Pelachs del CTT Vilablareix per 3-0. Gran campionat de tots els juvenils participant al Zonal, doncs a banda del segon lloc de Roca, Adrià Pommier que va passar com a primer de grup, va caure davant el balear Leo Puerta per un ajustat 3-2 a 1/8, i va acabar la competició desé classificat. També Oriol Puigmal va quedar primer de grup i va ser eliminat a 1/16 per Oriol Lario, jugador que va arribar a quarts. Per últim Sergi Bahí, segon de grup també va caure eliminat a 1/16.

Un altre èxit del Club olotí va ser el tercer lloc aconseguit per Xavi Panareda en la competició de sèniors. El palista va completar un molt bon torneig fins arribar a pujar al podi. Va quedar primer d’ un grup molt exigent de sis jugadors que li va comportar entrar directament a quarts, on es va desfer de David Gonzàlez del Borges, i va caure a semis davant Jofre del Olesa.

En categoria sub-23 Víctor Flores va quedar segon de grup i va caure a 1/8. I també varen debutar per primera vegada a un Zonal els benjamins del Club, Aleix rodés, Arashbir Sing i Gerard Moliné, que varen quedar quarts de grup, i Roman Natyna que va aconseguir un tercer lloc de grup. Tots ells varen demostrar bon nivell.

VICTÒRIA A TERCERA NACIONAL

La tripleta formada per Pons, Coba i Nogué van guanyar clarament el partit de Tercera Nacional aplaçat al seu dia contra el Sant Quirze per un contundent 6-0. Amb aquesta victòria els olotins ja en sumen tres per una sola derrota i es situen en les posicions capdavanteres.

Feu un comentari