Una derrota per la mínima en el debut històric del CTT Olot a la Divisió d’Honor

El CTT Olot – Ammerländer ja ha comprovat que el somni és una realitat. Dissabte passat, va debutar a la Divisió d’Honor Masculina, la segona màxima categoria del tennis taula estatal. I ho va fer plantant cara a casa d’un dels càssics de la categoria: El Borges.

Pankaj Kumar es va estrenar amb una derrota per 3-2 contra Andrade, el jove Arnau Roca va jugar el seu primer partit a la categoria contra Jair Jiménez, que el va guanyar per 3-1.

La primera victòria va arribar de la mà de Jordi Piella, en derrotar David González (2-3). Roca va tornar a perdre contra Andrade (3-1), però Kumar va reaccionar contra González (1-3) i Piella hi va posar emoció amb un triomf contra Jiménez (1-3). El primer partit de la temporada es va decidir als dobles, en què Andrade i González es van imposar a Kumar i Piella per 3-1. Diumenge a les 11 del matí, l’Olot debutarà a casa contra l’Alzira valencià.

Feu un comentari