Tres derrotes dels equips de Nacional

Cap dels equips del CTT Olot – Ammerländer va aconseguir la victòria aquest passat cap de setmana. En una jornada en que al Pavelló Municipal varen coincidir els partits dels equips de Divisió d’Honor i Primera Nacional, no es va poder assaborir el triomf amb cap dels dos enfrontaments.

L’equip de DH que en aquesta ocasió alineava a Pankaj Kumar, Arnau Roca i Jordi Piella, va perdre davant el Cajasol Hispalís de Sevilla, equip que no coneix la derrota en cap dels cinc partits disputats i lidera la classificació. Malgrat la derrota clara que reflectia el marcador al final del partit (1-5) els enfrontaments varen ser tots molt igualats. Fins a tres d’ells es varen resoldre per un ajustat  3-2. En aquesta ocasió Kumar no va puntuar i solament Piella en l’ últim enfrontament amb ja tot decidit va aconseguir el punt per l’Olot. En aquest moment dos victòries i dos derrotes situen l’ equip local al mig de la taula classificatòria.

Els de primera Nacional també varen perdre pel mateix resultat de 1-5 davant els Lluïsos de Gràcia, en un partit en que no va poder jugar Gallego amb molèsties a l’ esquena. Panareda, Flores i Bahí no van aconseguir tirar endavant el partit i el CTT Olot – Ammerländer, encara no s’ ha estrenat amb tres partits jugats. El punt el va aconseguir Bahí. De moment no cal encendre les alarmes doncs hi ha fins a tres equips més que no han guanyat encara, i l’ oponent dels olotins en aquesta jornada lidera la lliga amb quatre de quatre juntament amb el CN Sabadell.

I tampoc van aconseguir la victòria l’equip de Tercera en la seva visita a Malgrat de Mar, on va perdre per 4-2. Els punts aconseguits per Pons i Puigmal, que formaven junt amb Coba, no van ser suficients i l’ equip sofreix la seva primera derrota.

Feu un comentari