Doble victòria a Granada de l’equip de DHM

El Club olotí afrontava un doble desplaçament a Granada per enfrontar-se als dos equips d’aquesta província. L’ equip format per Piella, Roca i Caymel anava disposat a emportar-se un bon botí i ho van aconseguir per manera doble. El dissabte s’ imposaven al Huetor Vega TM per un clar 1-5 amb dos punts de Caymel i Roca i un de Piella. El diumenge al matí davant La Zubia, en un partit molt més igualat, també s’emportaven la victòria, en aquesta ocasió per un 2-4, i amb punts molt treballats com ho demostra els dos 3-2 de Caymel per aconseguir els seus dos punts, que afegits al punt aconseguit per Roca i Piella sumaven la victòria definitiva.

Amb aquest doble resultat, el CTT Olot – Ammerländer es situa amb 4 victòries i 2 derrotes en la zona alta de la classificació, on tres equips encara no han aconseguit guanyar cap enfrontament.

El Primera Nacional no arrenca

El desplaçament a Sabadell per enfrontar-se al líder invicte de la categoria, el CN Sabadell, no semblava el partit més propici per aconseguir la primera victòria, i així va ser. Solament Gallego va aconseguir guanyar els seus dos enfrontaments. Flores i Bahí ho van intentar i van jugar bé davant jugadors molt experimentats. Caldrà espavilar i començar a guanyar per no perdre de vista la permanència.

Victòria treballada a Tercera Nacional

Va costar i es va haver d’ anar fins el doble, però el gust de la victòria va ser notori, davant un CTT Ripoll que es presentava líder a les instal·lacions del Pavelló Municipal. Si bé es va aconseguir avançar-nos al marcador, els tes enfrontaments següents van ser pels ripollencs i l’Olot va haver de esforçar-se molt per empatar el partit a tres i imposar-se en un doble molt igualat. Puntuaren un espectacular Puigmal (2’5) i Tor (1’5) que van jugar amb Pons. Excel·lent partit i millor resultat.

Feu un comentari