Nova victòria dels de PDM i els de TDM no tenen aturador!

L’equip de Primera Nacional comença a trobar-li el pols a la categoria i s’emportava una merescuda victòria a la pista del TT  Tramuntana per un clar 1-5. Bé es cert que juntament a Oscar Gallego i Xavi Panareda, en aquesta ocasió formava equip l’Arnau roca en una jornada que l’equip de Divisió d’Honor no jugava. Molt bon partit del Club olotí que va anar sumant un punt darrera l’altre i això va permetre que el darrer enfrontament el jugués Sergi Bahí.

Bona victòria dels de Tercera Nacional davant el CTT Vilablareix per 5-1 i segueixen als llocs capdavanters de la classificació. Puigmal i Flores am 2 punts i Tor amb 1, van signar aquest resultat. L’objectiu d’aquest equip es intentar quedar en els dos primers llocs a final de la temporada i intentar l’assalt  a la Segona Nacional en una fase d’ascens.

Còmoda victòria del Preferent davant el Cassà a qui es va imposar per 6-0 i 18-1 de jocs. Bon partit de Toledo, Serrano i Nogué.

En canvi els equips de Segona provincial, van rebre una doble derrota. Davant un experimentat CER L’Escala, l’equip “A” de Marc, Eric i Pau no van poder aconseguir un sol punt i perdien per 0-6. L’equip “B” no va aconseguir molt més, i va perdre per 2-4 davant el TT Tramuntana.

A la foto l’equip de Tercera format en aquesta ocasió per Oriol Puigmal, Jordi Tor i Víctor Flores.

Feu un comentari