Que no s’espatlli!

Sortosament, el Club Tennis Taula Olot – Ammerländer viu en l’actualitat un dels seus moments més dolços, tant a nivell social, amb una base àmplia i piramidal, com a nivell esportiu, amb set conjunts de competició, de promoció fins a Divisió d’Honor. Just aquest equip (amb Arnau Roca, Jordi Piella, Marc Caymel i el reforç indi Pankaj Kumar) ha debutat en la categoria de plata del tennis taula esetetal amb algunes victòries que li garenteixen un cert marge de tranquil·litat a la parta alta del tennis de taula.

El doble ascens del curs passat de l’equip de 1a estatal a Divisió d’Honor i el de 2a estatal a 1a estatal, ha suposat un gran esforç econòmic, humà i tècnic per al club, i un salt qualitatiu que es vol poder consolidar amb la permanència el més aviat possible d’aquests dos grups referents.

(Crònica de La Comarca d’Olot de 23 de novembre de 2017)

Presentació d’equips del temporada 2017-2018

Feu un comentari