Repòquer de victòries del CTT Olot – Ammerländer aquesta setmana

EL DE PRIMERA NACIONAL S’ESTRENA

El Club olotí aconsegueix el ple de victòries en un cap de setmana en que ha vist estrenar-se l’equip de Primera Nacional, i amb aquesta primera victòria davant el cuer TT Torelló, surt dels llocs de descens. Va debutar aquesta temporada en Lliga Adrià Pommier, i ho va fer aconseguint els dos punts jugats. Els seus companys, Gallego amb dos punts i Panareda i Bahí amb un cadascun, van arrodonir un 6-0 que ha de suposar la l’inici per anar sumant i allunyar-se dels lloc perillosos.

El cap de setmana va ser rodó, ja que tots cinc equips van aconseguir la victòria. Així el de Tercera Nacional es va imposar per 1-5 a La Bisbal i amb una sola derrota, es situa segon a la classificació. Coba amb un punt i Flores i Puigmal amb dos, varen certificar una victòria molt merescuda.

A Preferent, també victòria contundent a la pista del Palafrugell per idèntic resultat de 1-5 amb punts de Toledo (1), Nogué (2) i Serrano (2).

I més victòries, les aconseguides pels equips de Segona Provincial amb resultats més ajustats. El “A”  guanyava a Figueres davant el Tramuntana per 2-4 amb punts de Cano (2), Portils (1) i Casals (1). I el “B” feia el mateix per 3-4 a domicili del TT Girona amb punts de Borràs (2’5), Bonada (1) i Admetlla (0’5).

A la foto equip “A” de Segona Provincial amb Jaume Casals, Pau Portils i Eric Cano (d’ esquerra a dreta).

BONA PARTICICPACIÓ AL HORITZO

El dissabte, els joves palistes del Club varen tenir una notòria participació al Torneig Horitzó. Així el benjamí Roman Natyna va pujar al A, categoria on Pau Portils va arribar a semis. Arashbeer també va caure a semis del nivell C. Cesc Tressserras i Aleix Melero perdut a quarts del B. La resta de participants no van passar la fase de grups.

Feu un comentari