El CTT Olot a la Fira de Nadal amb les tasses solidàries

El club olotí ha seguit treballant en la seva tasca solidària, segons acord amb la ONG Mans Unides, amb qui es va signar un compromís, per aportar diners per a un projecte d’ escolarització de nens de 5 a 8 anys a Ghana. Per a aquest fet ha estat present a la Fira de Nadal d’ aquest passat cap de setmana amb una parada (foto), on el ritme d’ aportacions ha satisfet totalment la Junta del Club.

CAP DE SETMANA SENSE COMPETICIÓ TOT ESPERANT ELS PROPERS PARTITS

Aquest cap de setmana sense competició ha servit per preparar els propers partits. En Divisió d’Honor el diumenge a les 11 h s’enfrontarà al Sosmatic Badalona, equip en qui es va enfrontar en la primera eliminatòria de la fase d’ ascens, en que es varen imposar els de la costa. En aquesta ocasió, i amb un terç de la competició jugat, els dos equips arriben a la cita amb cinc victòries i tres derrotes, empatats també amb Hispalis i Borges. Del resultat se’n derivarà si l’ equip mira amunt ó bé es queda en una posició no compromesa per aconseguir mantenir-se. Interessant partit on us hi esperem !!!

L’ equip de Primera Nacional que després d’ un mal inici, ha redreçat la seva trajectòria, es desplaçarà dissabte a Sabadell per enfrontar-se al Falcons amb la finalitat de anar consolidant joc i resultats. I el mateix dissabte a la sala del pavelló municipal, els de Tercera Nacional s’ enfrontaran al Termotur Calella, que està en llocs de promoció de descens, amb la ferma convicció de continuar sumant i mantenir la segona plaça actual.

VOLS UNA TASSA?

Compra una tassa de Mans Unides i ajuda a l’escolarització de nens de 5 a 8 anys a Ghana!

Sí, vull unir-me a la causa!

Feu un comentari