La derrota del de Divisió d’Honor impedeix el repòquer!

El que va començar bé el divendres i va continuar millor el dissabte, no va tenir continuïtat el diumenge, on l’equip de Divisió d’Honor va ensopegar de nou amb el CTT Badalona, amb qui va perdre per 2-4. Els del Barcelonès s’havien avançat en el marcador, i el segon enfrontament va poder girar el signe del partit. Caymel davant el seu base Pere Navarro va realitzar un gran partit i solament va claudicar al cinquè set i per 9-11. De posar l’empat al marcador de ben segur que el partit podia ser diferent. Ja amb 2-3 al marcador, Piella no va poder amb Navarro i el partit queia del costat visitant. Als dos jugadors esmentats, els va acompanyar en aquesta ocasió Víctor Flores, jugador de la pedrera que debutava. Amb aquest resultat els olotins es queden amb cinc victòries i quatre derrotes a meitat de taula.

EL PRIMERA NACIONAL ES RECUPERA I EL TERCERA NACIONAL MANTÉ LA SEVA FERMESA

Dos enfrontaments prou complicats, els que afrontaven el segon i tercer equip del Club, i els dos els van tirar endavant. Els de Primera en la seva visita als Falcons de Sabadell, i amb Arnau Roca a l’alineació, ens van endur una meritòria victòria per 2-4. Dos punts de Roca i dos de Gallego. Panareda no va poder sumar el seu punt i Bahí que va jugar amb el partit guanyat tampoc va sumar. L’equip amb 4 i 4, s’ha situat a mitja taula i comença a pintar bé la seva permanència.

Els de Tercera es van imposar com a locals al CTT Calella per 4-2, en un partit molt ajustat, on tres dels punts aconseguits pels olotins van ser per 3-2. Pons i Puigmal amb dos punts cadascun i Coba van jugar un bon partit. L’equip es manté segon amb 7 i 3.

Els equips de Preferent amb un 2-4 a Bàscara i l’equip “A” de Segona provincial amb un ajustat i emocionant 3-4 a Vilablareix van continuar amb la seva bona dinàmica, que els manté segons i tercers en les corresponents lligues.

Feu un comentari