Treballades victòries davant el CN Mataró a DH i PDM

Cap de setmana amb doble enfrontament davant els del Maresme, dissabte a Primera Nacional i diumenge a domicili en partit endarrerit de Divisió d’ Honor. Idèntic resultat en els dos partits, amb un ajustat 4-3 i per tant partits decidits en els dobles. I amb un fet paral·lel en els dos enfrontaments, que el teòric primer jugador no aconseguia cap punt. Així Gallego a PDM era decisiu en el dobles formant parella amb Roca, però  no aconseguia guanyar els seus oponents en els duels individuals. Dos punts d’un Roca que està jugant a un gran nivell i un punt més de Pommier remataven el partit.

En DHM i després d’un nefast desplaçament a Ripollet on es va perdre per un contundent 6-0, malgrat que Caymel va perdre els seus dos partits per un ajustat 3-2, ni Piella ni Panareda van poder fer res.

El panorama va canviar el diumenge al matí a Mataró, on malgrat Piella tampoc aconseguís cap punt, en aquesta ocasió Caymel amb 2’5 punts i de nou Roca amb 1’5, podien desfer-se d’un rival que lluitarà de ben segur per les primeres places. Es dona per tant la circumstància que no s’aconsegueix un sol punt davant un dels equips cridats a patir per salvar la categoria. Un cap de setmana de dos partits i grans contrastos.

Bona victòria del equip de Tercera Nacional a Cassà per 2-4 que els manté en segona posició i del Preferent per un ajustat 4-3 davant el Bàscara.

Feu un comentari