Importants victòries a PDM i TDM

Els equips de Primera i Tercera Nacional van aconseguir dos importants victòries aquest passat dissabte al Pavelló Municipal. Els de Primera davant el CTT Vilablareix per 5-1, en un equip que va jugar reforçat per Arnau Roca, fent equip amb Gallego i Panareda. Amb aquest resultat, l’equip olotí es col·loca amb 5 victòries i 5 derrotes en un còmode quart lloc i veu la resta de la temporada amb comoditat. A Tercera Nacional, amb Flores, Tor i Pons, important triomf per 4-2 davant el Bàscara, perseguidor immediat a la classificació i amb aspiracions de pujar. Amb aquest resultat, el CTT Olot – Ammerländer continua segon empatat amb el CTT Ripoll, amb qui es jugarà de ben segur la segona plaça amb dret a fase d’ascens, donat que el líder Malgrat es mostra intractable i no coneix la derrota.

BONA ACTUACIÓ A DIVISIÓ D’HONOR DAVANT EL LÍDER

L’equip de la nostra ciutat afrontava el partit davant el ASSA Alicante TM, actual líder de la categoria, amb un equip format pels juvenils Sergi Bahí, Adrià Pommier i Oriol Puigmal, com a premi a la seva feina i al seva progressió. Semblava que el partit havia d’estar un pur tràmit pels alacantins, però es varen trobar amb una ferma oposició. Per dos vegades es varen avançar al marcador els visitants, i per dues vegades Pommier va aconseguir empatar el partit. Al final però, ni Puigmal ni Bahí, malgrat un excel·lent encontre varen puntura i la lògica es va imposar. 2-4 al final del partit, però una enorme satisfacció al públic assistent pel bon joc demostrat pels joves palistes. Serà possible en un futur veure un equip a DHM amb la totalitat de jugadors del planter ?? Repte assumit !!!

El cap de setmana es va completar amb victòries a Preferent i del equip “A” de Segona provincial i derrota del equip “B”.

Feu un comentari