Protagonisme de la pedrera. Bonifacio i Portils, segon i tercer a l’Horitzó “A”

Una nodrida representació de palistes olotins de la pedrera del CTT Olot – Ammerländer, es van desplaçar aquest dissabte a Bàscara i Figueres per tal de disputar la tercera fase del Torneig Horitzó, i van aconseguir un destacat protagonisme. Així els jugadors del equip de Segona Provincial que lideren la classificació de la Lliga, Marc Bonifacio i Pau Portils, van aconseguir el segon i tercer lloc respectivament en el grup “A”, completant una magnífica participació de tots els jugadors del Club.

A la fotografia, Bonifacio disputant la final.

DERROTA INIESPERADA A TERCERA NACIONAL

En el seu desplaçament a Tona el Club olotí no va aconseguir imposar-se en un duel marcat per la rivalitat. Aquesta derrota de moment no ha implicat perdre el segon lloc, però el Tona que està situat a la part baixa de la classificació , just abans de les posicions de descens, va ser un rival molt dur que va superar per 4-2. La tripleta Tor, Pons i Flores ho va intentar, però no ho va aconseguir. S’ hauran d’afinar pels propers partits, per tal de perdre el tren de les dues primeres posicions.

En la resta de la jornada, a Divisió d’ Honor derrota a casa davant el segon classificat el Mijas, per 2-4. L’ Olot formava amb Coba, Piella i Puigmal. A destacar el punt aconseguit per aquest últim.

A Preferent victòria per 1-5 a Campllong.

Feu un comentari