Fitxem Anton Kotov, remodelem plantilles, i perdem el patrocinador principal Ammerländer

Novetats importants pel Club olotí de cares a la propera temporada. Una notícia esportiva i una d’ econòmica marquen els darrers dies l’ entitat olotina. Per una banda el Club Tennis Taula Olot, remodela les seves plantilles i anuncia el fitxatge d’Anton Kotov, jugador rus de 19 anys, número 4 del ranking del seu país de categoria sub-21, pel seu primer equip. Es un jugador contrastat en la seva categoria a nivell europeu, on va coincidir en un Open Internacional a Bèlgica amb el que serà el seu nou company Arnau Roca. Serà la seva primera experiència en un Club fora de Rússia, i caldrà veure com pot afectar-lo. Aquest jugador ve per substituir Jordi Piella que no continuarà al Club, després de dos temporades. En la primera va ser peça clau per assolir l’ ascens a DHM, i en aquesta última i després d’ una lesió no ha pogut brillar com en l’ anterior i s’ha arribat a l’ acord mutu de no continuar.  La primera plantilla la completaran l’ esmentat Arnau Roca, Marc Caymel i Pankaj Kumar, que continuen. El segon equip, que competirà a Primera Nacional, també compte amb una baixa, la de Xavi Panareda, que s’ha desvinculat del Club, i la plantilla quedarà formada per Gallego, Flores, Bahí i Pommier, jugadors que en alguna ocasió poden disputar partits a DHM.

EL CTT OLOT JA NO SERÀ AMMERLÄNDER

El principal patrocinador de les tres últimes temporades no continuarà per causes polítiques. Els esdeveniments succeïts al nostre país la tardor passada han acabat essent  el principal factor per la no renovació del acord de patrocini amb el CTT Olot. Ammerländer va argumentar durant aquesta última temporada que no podia patrocinar un equip, on alguns jugadors celebren els podis amb estelades a les mans, i on membres de l’entitat, en els seus perfils personals a les xarxes socials, manifestaven les seves simpaties amb el moviment independentista. Fins i tot va arribar a rescindir unilateralment l’ acord existent amb l’ intenció de no pagar lo estipulat per la temporada 17-18. Després de llargues i feixugues negociacions, i d’ advertir que posaríem l’ assumpte en coneixement de la casa matriu a Alemanya, Ammerländer Ibèrica va accedir a pagar. Van ser moments molt difícils per l’ entitat, que sortosament van tenir solució.

Ara el Club està treballant de valent en obtenir patrocinadors de km.0, que puguin substituir Ammerländer, i no estar lligats a un patrocinador principal.

BONA EXPERIÈNCIA ALS CAMPIONATS D’ ESPANYA A ANTEQUERA

Tres equips del Club varen participar en els Campionats d’ Espanya disputats durant deu dies a Antequera. El primer que va jugar va ser l’equip juvenil format per Arnau Roca, Oriol Puigmal, Sergi Bahí i Adrià Pommier, i amb qui hi havia posades certes expectatives. Després de passar brillantment de grup, i les primeres eliminatòries del quadre, l’ equip va caure davant el Collado Mediano de Madrid, que va acabar tercer al campionat. A nivell individual Puigmal va arribar a 1/16 i Roca va caure a 1/8. En dobles Pommier fent parella amb Pelachs del Vilablareix van caure a 1/8, i Roca amb Fernàndez del Badalona i que partien entre els favorits també van caure a 1/8.

En categoria sub-23 amb Víctor Flores, Oriol Puigmal, Adrià pommier i Sergi Bahí, van quedar segons de grup i van caure eliminats en el primer enfrontament del quadre davant el Vincios gallec. En individual Flores i Puigmal, aquest com a primer de grup, van passar al quadre final.

Per últim, aquests Campionats van veure el debut del equip benjamí format per Roman Natyna, que en individuals va passar al quadre i Arashbir. En dobles també van superar eliminatòries.

Vídeo del nou jugador Anton Kotov, amb camiseta negre.

Feu un comentari