Èxit rotund del I Open Ciutat d’Olot

El I Open Ciutat d’Olot de tennis taula va ser un èxit espectacular d’ organització, participació i nivell esportiu, i a més el CTT Olot hi va tenir un gran protagonisme, arribant dos dels seus jugadors, Marc Caymel i Arnau Roca a semis, i Oriol Puigmal a quarts de final, del Open Absolut “A”, i dos més, Jordi Tor i Alex Nogué a semis del Open Absolut “B”.

Els màxims favorits al triomf final, no varen decebre i amb més ó menys dificultats, es van plantar a la final. Joan Masip del CTT Borges, després d’ un bonic enfrontament amb Arnau Roca i el portuguès del CER L’Escala, Diogo Pinho, que en va ser el guanyador final, després de desfer-se de Marc Caymel.

Al Open Absolut “B”, el guanyador va ser Manel Redondo del CTT Vilablareix, que es va imposar a un ex-jugador del Club olotí, Nil Espert, actualment als Lluïsos de Gràcia.  Ambdós jugadors havien eliminat a semis als olotins Tor i Nogué.

Al Preferent “A” no va haver-hi sorpreses i se’ l va emportar David González del CER L’Escala, guanyant a la final a Edgar Venegas del TT Vic.

Al Open “A” Infantil, protagonisme pel TT Cassà amb dos jugadors jugant la final, en que es va imposar Biel Figarola al seu companya Lluc Ireland.  I en el “B” la guanyadora va ser Anna Barrau dels Amics de Terrassa que es va imposar a la jugadora del TT Girona Elvis Calls.

Fins a un total de 116 palistes hi varen prendre part, representant a una trentena de Clubs, i distribuïts en 28 a la categoria Infantil, 46 a la de Preferent i 42 a l’Absolut.

Tots els participants varen destacar l’acurada organització, que va anar com un rellotge sobre els horaris previstos, i les diferents zones de joc, així com els accessos i zones per arribar-hi.

Es varen repartir un total de 1.200 € de premis en metàl·lic, i l’entrega de premis va ser un reflex de com havia estat la jornada.

Feu un comentari