Cap de setmana amb ple de victòries

Set de set. Ple de victòries, en un cap de setmana excel·lent del CTT Olot. Aquesta vegada cal donar el protagonisme als dos equips de Provincial, que la tercera jornada, ha estat la de la primera victòria. Així els de Segona provincial amb Jaume Borràs, Lluís Jiménez i Jaume Bonada, s’imposaven per un ajustat 4-3 al Vilablareix, guanyant el partit en el darrer set dels dobles per 11-9. Més ajustat impossible. Els de Primera provincial, amb Andreu Bravo, Roman Natyna i Arahsber Singh, es van desfer del Palafrugell amb una mica més de marge 4-2.

Importants victòries dels equips de Tercera Nacional a Mataró i Segona Nacional a Ripollet. Totes dues molt treballades (3-4), arribant en les dos competicions als dobles, partit que es va guanyar amb facilitat. A Mataró s’hi van desplaçar, Coba, Serrano i Toledo, i l’equip de Segona composat per tres jugadors del planter, Puigmal, Nogué i Bahí.

A Primera Nacional, doble desplaçament a Palma de Mallorca, on Gallego, Flores i Pommier, es van desfer el dissabte del TT Palma amb certa facilitat per 1-5 i el diumenge, el partit davant el TT Son Cladera va ser molt més disputat, arribant al doble, on els olotins van guanyar per aconseguir el 3-4 final. Amb aquesta doble victòria l’equip comanda en aquest moments la classificació.

Per últim a Divisió d’Honor, el CTT Olot – Gabinet Permar, s’imposava al CER L’Escala per un clar 5-1. L’equip empordanès es dels que patiran de valent per mantenir la categoria. Mentrestant l’Olot s’ha refet de la derrota en el debut, i ha guanyat els dos següents partits. Ara l’espera un triple desplaçament al País Basc, aquest proper cap de setmana.

Feu un comentari