Debuta a casa l’equip de DHM amb una àmplia victòria

El CTT Olot Gabinet Permar debuta a casa amb una clara victòria davant el ETM Torrelavega, a qui s’ha imposat per 6-0. Malgrat la claredat del marcador, el partit ha estat igualat i s’ha allargat durant casi quatre hores. Bon joc del rus Anton Kotov a qui han acompanyat en aquesta ocasió, Arnau Roca i Marc Caymel que també han desenvolupat un joc vistós i efectiu.

Després del primer partit en que es va perdre a la pista del CN Sabadell, era important començar a sumar, i avui l’equip ha donat un cop d’ autoritat. Ara en el proper partit, el diumenge 21, l’equip torna a jugar a casa davant el CER L’Escala que encara no ha guanyat cap dels dos partits disputats, i serà molt important tornar a sumar, abans d’ afrontar el triple desplaçament del cap de setmana vinent al País Basc.

DOS VICTÒRIES I UNA DERROTA EN LES ALTRES LLIGUES NACIONALS

L’equip de Primera Nacional, que en aquesta ocasió formaven Víctor Flores (2), Oriol Puigmal (1) i Dani Pons, va estar a punt d’ aconseguir la victòria a la pista del CTT Badalona, on va perdre per un ajustat 4-3. Molt bon partit del Olot que va estar dins el partit en tot moment, i va remuntar un 3-1 advers, empatant i anant al doble, on no van poder superar els badalonins.

En canvi en els dos partits jugats com a locals, victòria treballada del Segona Nacional davant el CTT Malgrat per 4-2 . Tripleta olotina formada per Gallego (2), Bahí (2) i Tor. De moment el balanç de dos victòries i una derrota situen l’equip a la part alta de la classificació.

Els de Tercera Nacional no van patir tant, i es van imposar per un contundent 6-0 al TT Sant Quirze. El resultat reflexa clarament la superioritat de Coba, Homs i Nogué davant els seus rivals.

Feu un comentari