El CTT Olot prem l’accelarador en totes les categories de nacional

Els quatre equips de Nacional del CTT Olot, han posat la directa. En totes les categories l’equip està entre les tres primeres posicions i demostra que malgrat que les plantilles son ajustades, donen molt de sí. En el triple desplaçament al País Basc, balanç de dos victòries, el dissabte matí 1-5 davant el Peñaskal de Bilbao i diumenge matí per 2-4 davant el Errentería.  I el dissabte a la tarda i davant el Irun Leka Enea que no coneix la derrota, a punt van estar de donar la sorpresa i guanyar. El partit es va escapar en els dobles. Una llàstima. Arnau Roca, Anton Kotov i un Marc Caymel que ha tornat sense haver perdut cap dels seus sis enfrontaments, van formar l’equip del CTT Olot Gabinet Permar, que se sitúa en un tercer lloc molt meritori de la classificació.

Els equips de Primera i Segona Nacional, després de dos victòries com a locals, molt i molt treballades (4-3), davant el Sant Jordi eivissenc els de Primera i el TT Cassà els de Segona, es col·loquen en segona posició de les seves lligues, empatats amb el primer.

Per últim els de Tercera Nacional van guanyar el seu partit com a locals, davant el Vilablareix, més còmodament per 5-1 i també estan al segon lloc de la classificació, empatats amb el Cardedeu i el Ripoll.

Feu un comentari