Adrià Pommier, sots-campió al Zonal Estatal

Bona participació dels palistes del CTT Olot que es van desplaçar aquest llarg cap de setmana a Bàscara per disputar el Torneo Zonal, amb la participació de més de 450 palistes de Navarra, Aragó, Catalunya i Balears.

Especialment en la categoria juvenil, on Sergi Bahí va aconseguir un molt meritori novè lloc, després de quedar primer en la fase de grups, guanyant tots els partits per 3-0, i caient a 1/8 davant un dels millors palistes del país. Molt important, que després de caure eliminat, va anar guanyant la resta de partits fins aquest novè lloc final, que el classifica pel Torneo Estatal de Valladolid. Millor encara va estar el seu company Adrià Pommier que es va enfilar fins al segon lloc del podi, realitzant un gran campionat. Després de quedar primer de grup sense gaires dificultats, es va anar desfent dels seus oponents fins a quarts, on va eliminar a Arnau Pons, que en la ronda de 1/8 havia eliminat a Sergi Bahí. A la final no va poder amb Iker Gonzàlez del CER L’ Escala. També estarà present al Estatal.

En la categoria Sub-23, Oriol Puigmal únic representant dels olotins, va deixar el pavelló ben alt, en una categoria molt dura, ja que aplega jugadors de 19 a 23 anys. Dotzè lloc final, per a una gran actuació, que demostra la continuada línea ascendent del jugador olotí.

En la categoria aleví, tres participants. Arashbeer Singh i Román Natyna van quedar eliminats a 1/16, deixant però emprenta del seu bon tennis taula. I Ferràn Arbusà que debutava en una competició d’ aquest nivell, en cap moment es va arrugar, davant rivals de molta entitat.

Feu un comentari