Destaquen els més petits per davant dels mals resultats dels equips

Cap de setmana per destacar la participació dels més petits al Torneig Horitzó, per davant dels mals resultats dels equips, que de sis enfrontaments, solament en van sortir amb la victòria en el de DHM davant el TM Valladolid per 6-0. En l’altre enfrontament de la categoria, derrota davant el Marpex Errentería per 2-4. En les demés categories, derrota com a locals a PDM davant els Falcons de Sabadell per 2-4, i en les sortides a Esparraguera en SDM per 6-0 i Olesa en TDM per 5-1.
Més ajustat va ser el partit del divendres de Primera provincial davant el Tramuntana, on en aquesta ocasió Enric Llagostera va acompanyar a Natyna i Arashbir.

En el Horitzó sí que van ser bones notícies. En la fase de grups, Arashber que participava al “A” va quedar primer, Ferran Arbusà, en el “B” i Gerard Moliné i Guillem Nieto en el “C” segons i Sahil, al “B” quart. Ja en la fase de grups, Moliné i Nieto quedaven eliminats a la primera eliminatòria, Arbusà a quarts i Arashber a semis, completant així una molt bona participació.

Feu un comentari