Arashbir, primer a l’Horitzó A, i Sahil, segon a l’Horitzó B

A part de l’Horitzó (Fase 3), durant la setmana passada ens van donar un espai a “La Banqueta” per explicar com està anant la temporada a nivell esportiu, i també per fer menció del programa de les Tasses solidàries de Mans Unides. A partir del minut 38:40:

Amb la participació de set joves palistes del CTT Olot, es va jugar la tercera fase del Horitzó gironí, i a fe de que van fer-ho a un gran nivell, la totalitat dels palistes olotins. Així, Aleix Rodés, Bernat Vila i Gerard Moliné quedaven primers de grups en la categoria “C” i accedien així a la categoria superior.

En el “B” Pol Comí i Ferran Arbusà passaven la fase de grups, però el primer quedava eliminat en la primera eliminatòria i el segon es trobava a la primera eliminatòria al seu company Sahil amb qui perdia. Sahil es va classificar per la final però no va poder amb el seu oponent, quedant en un molt meritori segon lloc.

I qui va excel·lir al màxim va ser Arashber en la categoria “A” on es va proclama brillant campió.

A les dues primeres fotos, els dos jugadors que van fer podi. En les categories sèniors, mal cap de setmana pel Club olotí, donat que dels sis equips participants, solament l’ equip de DHM va ser capaç d’ emportar-se la victòria. Això sí, ho va fer amb tota autoritat, imposant-se al Borges a domicili per 2-4, amb actuació estel·lar una vegada més del rus Anton Kotov, que el proper dissabte davant el Badalona a les instal·lacions olotines, jugarà el seu darrer partit amb el CTT Olot. Fins al moment, un balanç extraordinari de 21 victòries de 24 enfrontaments, un 88%.   

Feu un comentari