Debut de Pankaj Kumar a DHM amb victòria contundent de l’equip

El jove jugador del CTT Olot Gabinet Permar, Pankaj Kumar, ha debutat aquesta passada jornada en l’encontre de Divisió d’Honor Masculina disputat a l’Escala, amb una clara victòria de l’equip per 0 – 6. El bon nivell del debutant acompanyat pel bon estat de forma tant d’Adrià Pommier com de Marc Caymel han permès a l’equip garrotxí endur-se els dos punts cap a casa.

Una victòria i dues derrotes en les altres lligues nacionals

L’equip de Primera Nacional també aconsegueix una merescuda victòria a casa del CTT Ateneu 1882, l’equip format per Òscar Gallego (2), Sergi Bahí (2) i Víctor Flores no va deixar escapar els punts i mantenen l’equip en les posicions de play-off d’ascens.

Per altra banda, els partits que aquesta jornada s’han jugat a casa han resultat en dues derrotes. Els de Segona Nacional, per un ajustat 2-4 davant del CTT Sallent, on els jugadors Oriol Puigmal (1), Àlex Nogué (1) i Dani Pons es mereixien un millor resultat. Els de Tercera Nacional van encaixar una clara derrota contra el CTT Ripoll per 1-5. Coba va ser l’autor de l’únic punt Olotí, completant l’equip amb Serrano i Toledo.

L’equip de Primera Territorial tampoc va tenir sort, i va ser derrotat a domicili pel CTT Vilablareix “A” per 4-2 tot i els dos punts aconseguits pel jugador veterà Enric Llagostera. Per l’Olot: Enric Llagostera (2), Arashbir i Roman Natyna.

Finalment, l’equip de Segona Territorial ha aconseguit una ajustada i important victòria a casa contra el CTT Celrà per 4-3. Jaume Borràs (2,5), Jaume Casals (1,5) i Laura Arroyo.

I en l’horitzó, Pol Comí finalista del grup “B”

Un total de 8 jugadors del CTT Olot han jugat la quarta fase de l’Horitzó gironí. A destacar l’actuació de Pol Comí, que ha quedat finalista del grup “B”, aconseguint l’ascens a la categoria “A” en el següent torneig.

En el grup “A”, ni Arashbir Singh, ni Román Natyna ni tampoc Sahil Singh no han pogut passar de la fase de grups. Sí que ho ha aconseguit Andreu Bravo, que finalment ha quedat classificat en els llocs del 4t al 8è. En el grup “B”, el palista Gerard Moliné ha estat un dels semifinalistes, Aleix Rodés i Ferran Arbussà no ha pogut passar de la fase de grups.

Feu un comentari